Exotic Cats (Microgaming) – Akta dig för Lejonen, tigrarna och leoparderna!

Exotic Cats är en relativt ny slot från speltillverkaren Microgaming. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 243 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Vertical Wilds, Free Spins och massvis av majestätiska varelser.

Symboler

Slottens tema består utav olika exotiska kattdjur precis som ni hör på namnet, och det är även vad vi finner som premiumsymbolerna här.  Vi har till exempel lejon, tigrar, pantrar, leoparder, pumor samt en kvinna som är den bästa symbolen av dem alla. När de kommer till de lågbetalande symbolerna så har vi de vanliga spader, ruter, hjärter och diamanter. Slotten har en Wild symbol i form utav slottens logo och den här hjälper till att bygga vinstlinjer och ersätter alla andra symboler förutom scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi scatter symbolen som ser ut som ett guldigt märke med texten scatter, träffar du minst tre stycken av denna någonstans på spelskärmen går du vidare till Free Spins.

Exotic-Cats-Online-Slot-Tiger-Reel

Exotic Cats Free Spins Feature

Lyckas du träffa tre stycken Scatter i basspelet så går du vidare till den här featuren där du får 10 Free Spins. Under dina gratissnurr så vaknar de exotiska katterna till liv över hjulen och varje snurr under bonusen har du en chans att de ger dig ett Wild Reel, du kan få flera stycken på samma snurr vilket kan betala riktigt bra och det är inte jättesvårt att vinna eftersom slotten har alla vinstlinjer. Den här funktionen går inte att återaktivera.

Slutsats

Microgaming är nu tillbaka med en helt ny slot. Den här gången får vi följa med ut till djungeln där vi hittar exotiska och farliga katter. Leoparder och tigrar är bara ett urplock av alla de farliga djur som finns här. Slotten i sig är ganska basic med ett typiskt Microgaming tema, men slotten har fin potential för stora vinster och ett par roliga bonusfunktioner. Exotic Cats är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.33% och du hittar den på bland annat Comeon och Betsafe.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here