Gnome Wood (Microgaming) – Häng med till den magiska skogen!

Gnome Wood är en lite äldre klassisk slot från Microgaming. Den här slotten innehåller 5 hjul med 3 rader och 25 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi flera olika spännande funktioner som Wandering Wilds samt Bonus Spins.

Symboler

I Gnome Wood får vi följa med till den magiska skogen som ligger bortom tid och rum i sagornas värld. Premiumsymbolerna i den här slotten består utav olika symboler som följer slottens tema, vi har lyktan, boken, kitteln och olika varelser. Dem lågbetalande symbolerna består utav olika runstenar med magiska formler ingraverade. WILD symbolen är en lysande sten med Wild ingraverat och den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi även Scatter symbolen i form utav en guldig tavla där det står Free Spins, den används för att aktivera bonusfunktionen

gnome-wood

Gnome Wood Features

Wandering Wilds – När du träffar en Wild så triggas den här Featuren igång, då kommer din Wild hoppa ett steg åt vänster varje gång tills den hoppar av hjulen, här är det möjligt att träffa flera Wilds under tiden Featuren är igång vilket kan förlänga din feature.

Bonus Game – Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler någonstans på hjulen i basspelet så går du vidare till Free Spins läget där du får 10 stycken Free Spins. Under dina Free Spins så är Wandering Wild Feature igång hela tiden och det är mycket enklare att träffa flera Wilds, du kan även få en retrigger i den här bonusen vilket du får igenom att träffa ytterligare tre stycken Scatter symboler under ett spin.

Slutsats

Gnome Wood är en lite äldre men riktigt rolig och bra slot från Microgaming. Den här slotten är väldigt unik och annorlunda från deras vanliga stil, både när det kommer till slottens upplägg och grafiken. Detta är en av anledningarna till att vi på Spinsia tycker den är så bra, och den påminner lite om hur slots var förr. Bonusen innehåller flera nivåer där du vill komma så långt som möjligt för chansen till riktigt fina vinster. Spelet har redan släppts för ett tag sedan och går att spela på bland annat Hyper Casino och Multilotto.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here