Ny Slot: Beautiful Bones (Microgaming)

En visuellt slående slot, Beautiful Bones firar den antika Aztec-inspirerande traditionen av ansiktsmålningar i form utav skallar. Beautiful Bones erbjuder spelaren ett spel med fantastisk grafik, vacker gameplay och hela 243 sätt att vinna.

ny slot beautiful bones

Beautiful Bones har 5 hjul med 3 rader och 243 vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Wild Re-Spin Feature och Free Spins.

[table “12” not found /]

Symboler

Symbolerna har ett tema utav Día de los Muertos som är en tradition där man målar ansiktet till olika skallar, premium symbolerna består utav 4 olika människor med ansiktsmålningar. Utöver premium symbolerna så har vi även dem klassiska A, K, Q, J, 10 och Scatter symbolen i form utav en dödskalle.

ny slot beautiful bones

Beautiful Bones Re-Spin Feature

Träffar man tre stycken premium symboler i en vinnande linje, både vertikalt eller horisontell, så får man ett Re-Spin med en Wild symbol i mitten av den vinnande linjen.

Beautiful Bones Free Spins

Free Spins får man igenom att samla Scatter symboler i spelet, på sidan ser man hur många man samlat på sig och såfort man lyckats samla totalt 10 stycken kan man starta Free spins läget med 10 Free spins och 3x Multiplier. Det speciella med denna slotten är att du kan fortsätta samla Scatters ifall du vill, samlar du 10 stycken till får du 15 Free spins med 4x Multiplier och lyckas du samla ihop 30 Scatters så får du 18 Free spins med hela 5x Multiplier.

[table “12” not found /]

Slutsats

Beautiful Bones är ännu en väldigt snygg slot från Microgaming med ett intressant tema från en känd Mexikansk högtid som kallas ‘Día de los Muertos’. Precis som Microgaming är kända för så är detta en rätt så högvolatil slot där man verkligen kan vinna storvinsten. Den här slotten erbjuder även Re-Spin funktion och en intressant Free spin funktion där man själv får välja när man vill starta bonus och hur högvolatil man vill att den ska vara. Den här slotten släpps 28 Maj 2017 och är du intresserad av att spela den så kommer den att finnas på Thrills och Ikibu.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here