Ny Slot: EmotiCoins (Microgaming)

Denna roliga och vänliga slotten kommer att fylla ditt ansikte med glädjetårar.
ny slot emoticoins

EmotiCoins är en slot med 5 hjul 3 rader och 30 olika vinstlinjer. Den erbjuder Wild Blast Feature och Free Spins.

[table “12” not found /]

Symboler

Premium symbolerna på EmotiCoins består utav fem olika emojisar, precis som slottens tema. Utöver dem fem Emojisarna så har vi även dem klassiska lågvärde symbolerna A,K,Q,J och 10. EmotiCoins symbolen är Wild symbol och ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi LOL symbolen som är Scatter, träffar du tre stycken av denna symbolen någonstans på skärmen i basspelet så går du vidare till Free Spins läget.

EmotiCoins Wild Blast Random Feature

Den här featuren är helt och hållet random trigger som kan hända när som helst i basspelet. Du får upp till 5 Wild symboler var som helst på skärmen som hjälper dig bygga vinster. Wild symboler ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen på skärmen

EmotiCoins Wild Blast Feature

[table “12” not found /]

EmotiCoins Free Spins

Träffar du tre stycken Scatter symboler någonstans på skärmen i basspelet så vinner du 10 stycken free spins. Det som gör dessa Free spins så speciella är att varje spin har du en chans att få en Sticky Wild någonstans på skärmen, dessa stannar under alla free spins och hjälper dig att bygga storvinster. Den här slotten har möjlighet att ge dig en wildline ifall du har tur, det är där den riktiga potentialen kommer in. Tyvärr går det inte att retrigga eller att få fler än 10 free spins på denna slot.

Slutsats

Microgaming har verkligen varit heta med att släppa nya titlar den här sommaren och nu ser vi ytterligare en rolig slot släppas, nämnligen EmotiCoins. Det var väl bara en tidsfråga innan vi skulle se en slot med dessa klassiska Emojis som nästan alla använder sig utav idag. Den här slotten är en rätt så mediumvolatil slot med 96.5% RTP. Du kan vinna upp till 300 gånger insatsen på ett spin, detta igenom att få en wildline i Freespins läget. EmotiCoins har ännu inte släppts men vi längtar tills vi får testa denna slotten när den släpps.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here