Ny Slot: Gnome Wood (Microgaming)

En magisk upplevelse med vandrande Wilds väntar spelare i detta fångande fem-hjuls äventyr!
ny slot gnome wood

Gnome Wood är en ny slot från Microgaming med 5 hjul, 3 rader och 25 olika vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Wandering Wild Feature och Free Spins

[table “12” not found /]

Symboler

Premiumsymbolerna består utav olika symboler som följer slottens tema, vi har lyktan, boken, kitteln och olika varelser. Dem lågbetalande symbolerna består utav olika runstenar med magiska formler ingraverade. WILD symbolen är en lysande sten med Wild ingraverat och den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi även Scatter symbolen i form utav en guldig tavla där det står Free Spins, lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler går du vidare till Free Spins Feature.

Gnome Wood Wandering Wild Feature

När du träffar en Wild så triggas den här Featuren igång, då kommer din Wild hoppa ett steg åt vänster varje gång tills den hoppar av hjulen, här är det möjligt att träffa flera Wilds under tiden Featuren är igång vilket kan förlänga din feature.

Gnome Wood wandering wild

Gnome Wood Free Spins Feature

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler någonstans på hjulen i basspelet så går du vidare till Free Spins läget där du får 10 stycken Free Spins. Under dina Free Spins så är Wandering Wild Feature igång hela tiden och det är mycket enklare att träffa flera Wilds, du kan även få en retrigger i den här bonusen vilket du får igenom att träffa ytterligare tre stycken Scatter symboler under ett spin.

Gnome Wood Free Spins

[table “12” not found /]

Slutsats

Gnome Wood är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.63%. Den här slotten påminner väldigt mycket om Jack and the Beanstalk och vi gillar verkligen konceptet med Walking Wilds eller Wandering Wilds som dem heter i den här slotten. Grafiken och ljudet är väldigt bra i den här slotten och den är ganska unik för att vara en slot från Microgaming, vi ser fram emot att få testa den här slotten när den släpps!

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here