Ny Slot: Halloween (Microgaming)

Baserat på dem spännande Halloween filmerna med Michael Myers så har Microgaming nu fått licens att göra en slot baserad på filmerna lagom till årets roligaste högtid – Halloween!

ny slot halloween

Halloween är en slot från Microgaming med 5 hjul, 3 rader och 50 olika vinstlinjer. Denna slot erbjuder Boogeyman Bonus, Bus eller godis hjulbonus och Free Spins!

[table “12” not found /]

Symboler

Det här spelet har en funktion som man kan beskriva som Jumbo Blocks, det innebär att tre stycken utav hjulen alltid sitter ihop och är siamesiska. Detta Jumbo blocket vandrar runt på spelplanen och sätter sig på olika platser på varje snurr. Premiumsymbolerna följer slottens tema och består utav olika karaktärer ifrån Halloween-filmerna, vi har Lynda, Annie, Loomis och Laurie varav den sistnämnde betalar mest. Dem lågbetalande symbolerna består utav olika vapen som pistoler, knivar och pistoler men även en telefon, ett garn och ett kreditkort. Wild symbolen är en mask med en kniv där det står WILD och den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav ett hjul där det står Bonus, träffar du minst tre stycken går du vidare till Bus eller Godis Hjulbonus.

ny slot halloween

Bus eller Godis Hjulbonus

Lyckas du träffa tre stycken Bonussymboler på spelplanen så går du vidare till Hjulbonusen där du får snurra på ett stort Hjul. Varannan symbol på hjulet är en premiumsymbol och varannan är en kontantvinst, lyckas du träffa en manlig Premiumsymbol så går du vidare till  Boogeyman Bonus medans dem kvinnliga Premiumsymbolerna skickar vidare dig till Free Spins läget där du får 9 Free Spins. Kommer du på en kontantvinst så vinner du din insats gånger summan som visas och blir sedan tillbakaskickad till basspelet igen.

halloween bonus

Boogeyman Bonus

Landar du på en manlig karaktär på Hjulbonusen går du vidare till Boogeyman bonusen som är en Pick’n Click bonus. Här gäller det att klicka på dem olika löven och bakom gömmer sig olika kontantvinster men även en kniv/dödskalle. Råkar du välja ett löv som har en kniv eller dödskalle så avslutas bonusen och du vinner summan du lyckats samla på dig under bonusens gång.

halloween picking bonus

Halloween Free Spins

Landar du på en kvinnlig karaktär på Hjulbonusen går du vidare till Free Spins läget där du får 9 Free Spins. Under Free Spinsen så får du en Premiumsymbol utav fyra olika och det är endast denna premiumsymbolen som förekommer under dessa Free Spins, du kommer dessutom att se denna Premiumsymbolen mycket mer frekvent i det stora Jumbo blocket vilket kan skapa massiva vinster ifall du har tur!

halloween free spins

[table “12” not found /]

Slutsats

En väldigt spännande slot som vi länge sett fram emot från Microgaming. Vi fick reda på tidigare i år att Microgaming äntligen fått sin licens att skapa denna slot och vilken högtid passar det inte bättre att släppa denna slot på än självaste Halloween? I denna slot får vi följa dem olika huvudkaraktärerna från dem klassiska filmerna Halloween när dem flyr och slåss med Michael Myers. Halloween är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.01%. Halloween har redan släpps och idag hittar du den på bland annat Ikibu och SlotsMillion. På Bäst Casino Bonus hittar du massvis av härliga bonusar att använda när du ska testa den här fantastiska slot!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here