Ny Slot: Temple of Tut (Microgaming)

Temple of Tut är en helt ny slot från speltillverkaren Microgaming. Den här slotten kommer ha 5 hjul med 3 rader och 10 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi flera funktioner som Stacked Wilds, Super Reels och Free Spins, den kommer dessutom betala åt båda hållen!

Symboler

Temple of Tut har ett Antika Egypten tema och slottens premiumsymboler består utav tre olika äventyrare, 2 killar och en tjej. De lågbetalande symboler är olika reliker och föremål som förknippas med den här tiden och med pyramiderna. Slotten har en Wild symbol som ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen och hjälper dig bygga vinster. Wild symbolen kan dessutom bli Stacked ifall du lyckas få Super Reels igenom random trigger eller i bonusen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen, träffa minst tre stycken av denna för att vinna Temple of Tut Free Spins.

temple of tut slot

Temple of Tut Free Spins Feature

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatters i basspelet så går du vidare till Free Spins funktionen där du får 8 Free Spins. Under dina Free Spins så är Super Reels alltid aktivt så du kan få upp till 5 stycken aktiva Super Reels med Stacked Wilds. Den här funktionen går dessutom att retrigga igenom att träffa ytterligare tre Scatters i bonusen, då får du 8 extra snurr.

temple of tut bonus

Slutsats

Temple of Tut är en spännande slot med ett Antika Egyptien tema och här får vi följa med de 3 modiga äventyrarna när de ska utforska de stora pyramiderna och hitta skatterna som gömmer sig. Slotten ser ut att vara ganska simpel men har ändå ett par funktioner som kan trolla fram riktigt fina vinster. Temple of Tut kommer vara en mediumvolatil slot med en RTP på 96.01% och den förväntas släppas den 2 Maj 2018. Du kommer hitta den först på bland annat Bethard och SlotsMillion.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here