Ny Slot: Bollywood Story (NetEnt)

Bollywood Story är en ny färgglad slot med 5 hjul, 3 rader och 9 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Free Spins och Floating Wilds.

Symboler

Slotten har precis som namnet tyder på ett Bollywood tema och den berättar historian om två unga hjärtan som vill gifta sig. Slottens premiumsymboler består utav föräldrarna samt de två unga älskarna. I Slotten hittar vi en funktion som kallas för Floating Wilds, i basspelet är det två stycken positioner åker runt och byter ut symbolerna till Wild men i bonusen kan du få betydligt flera på varje snurr. Wild symbolen ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen, den hjälper även till att bygga vinstlinjer. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en stor blå ädelsten, lyckas du träffa minst tre av denna går du vidare till bonusspelet.

bollywood story slot

Bollywood Free Spins

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatter symboler i form utav en stor blå ädelsten så går du vidare till bonusfunktionen där du får mellan 15-25 Free Spins beroende på hur många Scatters du träffade. Under dina gratissnurr så får du betydligt fler Floating Wilds på varje snurr, upp till 7-8 stycken ifall du har tur vilket kan ge väldigt stora vinster med bra premiumsymboler.

bollywood story bonus

Slutsats

Bollywood Story har ett väldigt roligt och härligt tema av Bollywood och slotten handlar om två stycken unga älskare i två olika sociala klasser vilket deras föräldrar inte accepterar. I slotten hittar vi flera olika funktioner och features som floating Wilds vilket kan hjälpa dig att vinna stort även i basspelet. Bollywood Story är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.1% och du hittar den på bland annat Bertil och SlotsMillion.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here