Divine Fortune

Net Entertainment är utan tvekan den största och mest populära spelleverantör. Så det är ingen surprize att leverantören skulle vara en del av de många spel som släpps inträffar under slutet av året. Första NetEnt släppte semester tema Secrets of Christmas, som visade en stor succé bland spelarna. Idag tar vi en titt på den andra änden år befrielse från NetEnt kallad Divine Fortune. Spelet är planerat att lanseras den 27 januari 2017. Efter release, kommer spelarna att kunna hitta spelet på LeoVegas, Rizk, Unibet, liksom de flesta andra stora online-kasinon.

Slot Beskrivning

Divine Fortune är en 5 hjul och 20 vinstlinjer progressiv jackpot slot. Spelet kan spelas på skrivbordet liksom de flesta mobila enheter och surfplattor. Divine Fortune är en del av en stor samling av slots vars teman inspirerade av mytologi. När det gäller vårt spel är den antika grekiska mytologin i synnerhet. Designen är inspirerad av den klassiska perioden, med marmorskulpturer som täcker bakgrunden.

Symboler

De högsta symboler på hjulen är tema som anknyter och har ett antal mytologiska varelser. Vi har Medusa, den Nemean Lion, Minotauren och Phoenix. 10, J, Q, K och A utgör det lägre värdet symbols.The scattersymboler visar en knytnäve håller en blixt med orden “free spins” skriven längst ner. Bonus symbol är en gyllene mynt med Pegasus ingraverat på den. Den vilda symbolen är huvudet av en Pegasus på en purpurfärgad bakgrund. Den vilda kan ersätta alla andra symboler förutom scatter och bonussymbolen.

Fallande Wild Feature

Den här funktionen aktiveras varje gång en vild landar på hjulen. Efter den vilda symbolen visas och alla satsning vinner tilldelas för att snurra, kommer den vilda symbolen nedväxling en position och en respin kommer att delas ut. De respins kommer att fortsätta tills det vilda är utom synhåll. Så landar vildmarken på de översta raderna kommer att innebära mer free spins. Flera vildmarken på olika hjulen kommer också leda till att fler free spins tills alla vildmarken är utom synhåll. Den här funktionen är aktiv både i grundspelet och free spins.

Wild på vilda Feature

Denna funktion aktiveras när en vild symbol landar på toppen av en fallande vilt. Med andra ord – om två wilds är angränsande ovanpå varandra på samma rulle på samma ställe. När den här funktionen är aktiverad drabbade vilda kommer att expandera för att täcka hela rullen. Alla satsning vinner tilldelas efter utdelningen. När snurrar slutar expanderande vilda flyttas en position ned och en free spins kommer att delas ut. Detta innebär att efter varje Wild på Wild funktion spelaren också kommer att få åtminstone 3 free spins.

Free Spins

Divine Fortune har en gratis spins funktionen som utlöses genom att landa 3 eller fler scattersymboler var som helst i sikte. Antalet fria spins tilldelas beror på antalet scatters landat.

  • 3 scatter = 5 free spins
  • 4 scatter = 8 free spins
  • 5 scatter = 12 gratis spins

Den mest intressanta delen av de fria spins är att varje vilda landade blir en vild på Wild. Detta innebär att varje vilda landade under free spins kommer att staplas för att täcka hela rullen. Landning fler vildmarken under en dragning kommer att innebära mer vilda rulle. Dessutom respins kommer att fortsätta så länge som vildmarken förblir i vy.

Jackpott

Jackpot bonus utlöses när 3 eller fler bonussymboler samlas under grundspelet. Varje bonussymbol kan ge en vinst på mellan 10 och 200 gånger insatsen! En ny rulle uppsättning visas med 5 hjul och 3 rader. De insamlade bonussymboler kommer att slumpmässigt placerade på hjulen och 3 snurrar kommer att delas ut. Målet är att fylla hålet skärmen med bonussymboler. Varje gång en Bonus symbol landat snurrar kommer att rewinded tillbaka till tre.

Få 5 symboler intill varandra (fyller en rad) kommer att dela mini Jackpot Fyllning 2 rader kommer tilldela större Jackpot Slutligen, fylla alla tre rader och täcker hela skärmen tilldela Mega Jackpot

Slutsats

Divine Fortune är en medelvarians slot med en RTP på 96,59%. Bortsett från de progressiva jackpots, går den högsta vinsten möjligt upp till 600 gånger insatsen. Spelet har utmärkt grafik, smidig gameplay och ett antal roliga och intressanta funktioner. Den främsta attraktionen är dock 3 jackpots.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here