Gonzo’s Quest Megaways (NetEnt) – Utforska & Plundra Pyramiderna!

NetEnt är tillbaka med en fantastisk nyhet. Den här gången får vi gå tillbaka till en av deras gamla klassiker, Gonzo’s Quest, för att återigen utforska de fantastiska Aztec Pyramiderna i den här nya Gonzo’s Quest Megaways!
Slotten använder sig av Megaways funktionen vilket ger den upp till hela 117 649 olika vinstvägar. Inuti hittar vi flera roliga features som Avalanche Multipliers, Okrossbara Wilds, Fritt Fall samt Jordbävningar!

Symboler

I Gonzo’s Quest får vi följa med huvudkaraktären Gonzo ut på ett äventyr i de gamla Aztec Pyramiderna som finns i Mexico. I dessa sägs de finnas gömda valv fyllda med guld, och det är upp till oss att lyckas hitta det. Slotten utspelar sig inuti pyramiderna, och på sidorna ser vi muraler o växter så långt ögat kan nå. På toppen hittar vi Multiplikatorer som kommer att ändra sig under spelets gång, med hjälp av Avalanche Multipliers Funktionen.

I mitten av skärmen har vi spelplanen där vi hittar massvis med Antika symboler som är kända från just denna tidsperioden. Dessa är slottens premiumsymboler och de som betalar allra mest. Slotten använder mestadels samma symboler som från det förra spelet, vilket gör det enklare att känna igen sig själv. Slotten har två speciella symboler, en Wild symbol som ersätter alla andra symboler samt en Scatter symbol som aktiverar Fritt Fall.

gonzos-quest-slot

Gonzo’s Quest Megaways Features

Avalanche Multipliers – För varje ny avalanche i en spelrunda så går din Multiplikator upp ett steg, och detta kan du hela tiden följa över spelplanen. I basspelet går din multiplier upp till hela x5 om du får fyra eller fler Avalanches.

Okrossbara Wilds – Upp till två Wilds kan landa på hjulen i samma snurr, en Wild på de första tre hjulen och en Wild på de andra tre hjulen. Wilds krossas inte när de är del av en vinst på spelplanen.

Fritt Fall – Träffa 3 Scatter symboler i basspelet för att aktivera Fritt Fall. Du blir då belönad med 9 Free Spins, och för varje extra Scatter symbol får du ytterligare 3 Free Spins. Under Fritt Fall så ökar Avalanche Multiplikatorerna till X3, X6, X9, X15 istället. Du kan även återaktivera denna bonusfunktion igenom att träffa ytterligare Scatters.

Jordbävning – Det här är en random trigger som kan inträffa närsomhelst i basspelet. Den kommer då att förstöra alla lågt betalande symboler och låter endast högt betalande symboler ta deras plats. Detta kan resultera i galna vinster!

gonzos-quest-bonus

Slutsats

Gonzo’s Quest har länge varit en klassiker från NetEnt. Nu har Red Tiger tillsammans med NetEnt återskapat denna gamla favorit till en helt ny och modern version med den fantastiska Megaways funktionen. Detta gör slotten mycket högre volatil – och ännu mer spännande!
Gonzo’s Quest Megaways har fantastiskt fin grafik tillsammans med schyssta animationer. Slotten känns skön att snurra på, och spänningen är definitivt där nu tack vare alla nya tillagda funktioner. Den här slotten har redan släppts, och går att avnjutas på bland annat Casumo och Leo Vegas.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here