Joker Pro

NetEnt presenterar sin nya klassiska slot: Joker Pro!

Joker Pro har 5-hjul, 3-rader, och 10-vinstlinjer. Med eldiga Joker Pro Re-spins och spännande Hot Spot Wins är Joker Pro som gjort för att bli en succe tillsammans med deras andra slottar med jokoertema såsom Mega Joker och Jackpot 6000. Den dynamiska Joker Pro Re-Spins ser till att du kommer att ha en spännande tid när du spelar!

Spela Joker Pro Exklusivt med Spinsia & Betsson gruppen

Letar efter var att spela Joker Pro? Inga Problem eftersom vi har all information du behöver om denna hemliga spelrelease av netent. Jokern Pro är alltså en exklusiv slott byggd av NetEnt för Betssonkoncernen. Detta innebär att det inte kan hittas någon annanstans utom på kasinon inom Betssonkoncernen.

Denna hemliga slott byggdes av NetEnt och släpptes av Betssonkoncernen helt utan annonsering eller minsta form av nyhetsutskick. Netent har på detta sett lyckats skapa en hype kring spelet som redan nu fått mycket positiv kritik och testats samt älskats av många.

Det vuxit bara upp från ingenstans och släppa det så här har faktiskt fungerat mycket bra för varumärket eftersom hype har just varit fenomenal.

Vi har fått massor av e-post förfrågan om spelet och där spelare kan hitta det.

Den stora hypen kring detta spel är på grund av det faktum att det ansetts som den mest hög volatila slotten av netent sedan dunder favoriten Dead or Alive.

Att en slot är högvolatil innebär att det är svårt att vinna rent generellt men när det väl smäller till så smäller det till rejält, vinster på över 1000x insatsen är inget konstigt på en högvolatil slot.

Så vill du testa Joker Pro, gå till Betsson, Sverigeautomaten eller Betsafe här och testa lyckan

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here