Ny Slot: Jumanji (NetEnt)

Jumanji är en helt ny slot från speltillverkaren Net Entertainment. Den här slotten har 5 geometriska hjul med 3, 4, 5, 4, 3 rader. I slotten hittar vi massvis av funktioner som 4 Random Features, ett Board Game med 4 olika Free Spins samt Mystery Features.

Symboler

Slotten är baserad på den originella Jumanji filmen som släpptes 1995 och handlar om ett bordsspel kommer till liv. Premiumsymbolerna i slotten följer temat och består utav olika exotiska djur från spelet. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A, K, Q och J. I slotten hittar vi även en Wild symbol som ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen och hjälper dig bygga vinstlinjer. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en Jumanji låda, lyckas du träffa tre stycken av denna går du vidare till Bonusfunktionen

jumanji slot

Jumanji Random Triggers

I slotten har vi fyra stycken olika Random Triggers som kan hända närsomhelst i basspelet. De funkar som följande:

Wild Stampede: En flock med noshörningar springer över brädan och ger dig massvis med Wild symboler på spelplanen
Sticky Vines: Dina vinster sätts fast och du får ett Re-Spin där du får chansen att förbättra dina vinster med ännu fler av samma symboler. Detta fortsätter tills du inte längre träffar en ny symbol eller fyller skärmen.
Monkey Mayhem: Aporna byter runt symbolerna på spelplanen för att ge dig minst en vinnande kombination
Moonsoon Wilds: Alligatorer hoppar fram och ger dig upp till tre stycken Wild Reels

jumanji random

Jumanji Bonus Game

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler i form utav Jumanji lådor i basspelet så går du vidare till ett bordsspelet där du får välja en spelpjäs. Du får sedan tre stycken omgångar på dig att rulla tärningarna för att få Random Coin wins och du vill sluta på någon av de fyra hörnen för att gå vidare till nån av de fyra olika Free Spins funktionerna. Dessa Free Spins funktioner fungerar precis som de olika Random Triggersen som vi skrev om tidigare men du har en chans att få de på varje snurr i bonusen.

jumanji bonus

Slutsats

Det var nu ganska länge sedan Netent släppte en teaser video på den här slotten och nu kommer den äntligen snart att släppas. Jumanji är en sprillans ny slot från Net Entertainment som är baserad på den kända filmen från 1995. Den här slotten är verkligen fylld med massvis av funktioner, random triggers, bonusar och mer. Det här är inte en slott man tröttnar fort på, bakom hjulen gömmer sig dessutom riktigt stora vinster ifall man har turen på sin sida. Vi vet ännu inte vad Jumanji’s RTP kommer landa på men den är mediumvolatil och förväntas släppas den 12 Maj 2018. Ni kommer kunna spela den först på bland annat SlotsMillion och Jickl.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here