Long Pao (NetEnt) – Häng med Long Pao på ett Asiatiskt Äventyr!

Long Pao är ett nytt Asiatiskt inspirerat spel från NetEnt. Den här slotten har 15 hjul med 3 rader och 25 olika vinstlinjer. Till skillnad från vanliga slots så är varje ruta ett eget hjul här, i slotten hittar vi även andra roliga funktioner som Free Spins, Re-Spins och Multipliers.

Symboler

Long Pao tar med oss på en resa skapad på inspiration från den kejserliga familjen i forna Kina. Här får vi följa med dem på olika äventyr i ren “Comic Book”-stil. På hjulen hittar vi kejserliga riddare och mäktiga karaktärer tillsammans med Samuraj-svärd och andra kulturobjekt. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q och J. Slotten har två stycken speciella symboler, Wild symbolen som hjälper till att bygga vinstlinjer samt Scatter symbolen som aktiverar bonusspelet.

long-pao-slot

Long Pao Features

Sticky Win – Den här funktionen är aktiv både i bas- och bonusspelet. Efter varje vinst så kommer din vinst att bli Sticky, och resterande hjul snurra om. Detta fortsätter sålänge du lyckas träffa ytterligare symboler som bygger mer vinstlinjer, eller fyller skärmen. När inga nya vinster träffas så betalas vinsten ut och du går vidare till nästa spelrunda.

Free Spins – 5 eller fler Free Spins symboler krävs för att aktivera bonusspelet. Du blir då belönad med 10 Free Spins, eller upp till 30 stycken om du träffar mellan 9-15 Scatters. Under dina Free Spins så är alla dina vinster multiplicerade med x3. Du kan även återaktivera denna bonus igenom att träffa ytterligare tre scatters.

long-pao-bonus

Slutsats

Long Pao är en rolig nyhet som tar med oss till en helt annan kultur än vad de flesta av oss är vana vid. Här får vi följa med de kejserliga riddarna och kungarna på ett spännande äventyr. Slotten är uppbyggd i en Comic Book-stil, och är väldigt snyggt gjord både i grafisk- och ljudväg. Även om den inte är så värst högvolatil så har den potential att betala ut lite fina vinster om man har tur i bonusspelet. Long Pao har en återbetalning på 96.96% och går idag att spela på bland annat Mr Green och Videoslots.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here