Ny Slot: Lost Relics (NetEnt)

Lost Relics är en ny slot som kommer ta med dig på ett arkeologiskt uppdrag i sökande efter antika skatter. Den här slotten kommer ha 5 hjul med 5 rader och 20 olika vinstlinjer, i slotten hittar vi funktioner som Cluster Pays, Free Spins och Wild Symbols.

Symboler

Lost Relics har ett arkeologiskt tema och slottens premiumsymboler består utav olika Gamla antika reliker och skatter. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska hjärter, ruter, diamant och klöver. I slotten ser vi en funktion som kallas för Cluster Pays vilket innebär att många av samma symbol bredvid varandra betalar oavsett om de ligger på en vinstlinje, den här funktionen har vi tidigare sett i bland annat Aloha och Shangri-La. När du lyckas vinna med en stor Cluster så kan det gömma sig Wild symboler och Scatters bakom, vi vet fortfarande inte exakt hur det här kommer fungera.

lost relics slot

Lost Relics Free Spins Feature

Lyckas du hitta en Scatter gömd bakom hjulen så går du vidare till Free Spins funktionen där du får 10 Free Spins. Här gäller det att vinna och låsa upp hela brädan för att hitta den gömda skatten som ligger bakom hjulen. Lyckas du vinna och låsa upp alla symboler på fältet så öppnas kistan bakom och du får extra gratissnurr, extra Wilds och ibland även en myntvinst. Desto fler gånger du lyckas låsa upp kistan desto finare priser verkar det som.

lost relics bonus

Slutsats

Lost Relics verkar som en väldigt spännande slot med många nya funktioner och features som vi inte tidigare sett. Vi vet fortfarande inte exakt hur slotten fungerar men igenom att kolla på videon längst upp i inlägget så kan man få sig en ganska grundläggande bild på slotten och vi tycker definitivt att den ser väldigt spännande ut. Lost Relics förväntas släppas i slutet i slutet av Maj eller början av Juni. Ni kommer hitta den först på bland annat Vinnarum och Bethard.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here