Ny slot: Butterfly Staxx (NetEnt)

Den här slotten tar dig till den ljusa världen av tropiska blommor och flygande fjärilar, det här är det senaste erbjudandet från Net Entertainment – Butterfly Staxx!
Fäst dina ögon på dem glittrande fjärilarna och låt storvinsterna blomma in.

Butterfly Staxx har 5 hjul med 4 rader och hela 40 vinstlinjer. Denna slotten erbjuder Wild ersättningar, Re-Spin funktioner och Butterfly Spins.

Symboler

Symbolerna på den här slotten består utav fjärilar och blommor i massvis av olika färger. Du har även dem klassiska symbolerna som A, K, Q, J och 10. Wild symbolen är en blomma och den ersätter alla andra symboler för att bygga vinnande linjer. Du har även Scatter symbolen i form utav en lila blomma.

Re-Spin

Träffar du en hel rad utav en fjäril så triggar du igång Re-spin funktionen, den funkar så att alla fjärilar flyttar sig så långt till vänster som möjligt och du får Re-spin där du kan fylla på med fler utav av samma fjäril. Detta fortsätter tills du får ett Re-spin där du inte träffar en ny fjäril på spelplanen. Här har du möjligheten att träffa fullscreen fjäril vilket i sin tur resulterar i storvinst!

Butterfly Free Spins

Träffar du 3, 4 eller 5 stycken Scatters någonstans på spelplanen så får du 5,6 eller 7 Free Spins. Under Free Spins så kan endast fjärils kokonger landa på skärmen som kan innehålla en fjäril. Alla aktiva kokonger omvandlas till fjärilar och flyger till vänster av skärmen och bygger upp rader, precis som i Re-Spin. Dessa stannar som sticky igenom hela bonusen och vinst blir utbetald på varje spin sålänge det finns minst två fjärilar på en linje.

Slutsats

Väldigt intressant slot med ett rätt så trevligt tema av blommor och fjärilar. Re-Spin och Free Spins funktionerna är väldigt unika och något vi inte sett förut vilket kan vara väldigt spännande att få testa, bonusen verkar ha rätt så bra potential ifall man får många aktiva kokonger tidigt för att få massa stora vinster varje spin. Butterfly Staxx har en RTP på 96.80% och har en insatsnivå på 0.2 – 400 Euro. Butterfly Staxx släpps inte förrän 21 Juni 2017, så vi väntar med spänning!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here