Ny Slot: Finn and the Swirly Spin (NetEnt)

Det här spelet tar oss till Emerald Isle där en magisk pyssling kallad Finn väntar i den här nya spännande slotten från Netent, nämnligen Finn and the Swirly Spin

ny slot finn and the swirly spin

Finn and the Swirly Spin är en ny slot med 5 hjul och 5 rader. Spelet går ut på att Lyckas få nyckeln till Mitten i spiralen igenom att förstöra symboler som flyttar fram nyckeln. Den här slotten Erbjuder 4 Random Features samt 4 Free Spins Features

[table “12” not found /]

Symboler

Den här slotten har bara sex stycken symboler vilket är väldigt skönt då många slots har på tok för många variationer på senaste. I den här slotten har vi de klassiska Hjärtat, Klövern, Spadern, Hästskon, Hasselnöten samt en Röd diamant som är den bästa symbolen. Wild symbolen ersätter alla andra symboler förutom Nyckeln som är Scatter symbolen. Spelet går ut på att få Nyckeln från startpositionen in till mitten för att trigga Free Spins Funktionerna, detta gör du igenom att få vinster som flyttar nyckeln framåt.

ny slot vinn and the swirly spin

Random Features

Vi har fyra olika Random Features som kan hända närsomhelst i basspelet:

Starfall Wilds – Minst 2 Wilds är placerade någonstans på spelbrädan. Om ingen vinst träffas så fortsätter funktionen att lägga till nya Wild symboler tills en vinst träffar.
Dragon Destroy – Ett slumpmässigt antal symboler förstörs som aktiverar en ny lavin.
Irish Luck – En vertikal eller horizontal linje blir omvandlad till en symbol och garanterar dig en vinst.
Magic Transform: Alla spader eller hjärtsymboler blir omvandlade till en Högre betalande symbol.

Finn and the Swirly Spin Free Spins Feature

Lyckas du få nyckeln hela vägen in till mitten i basspelet går du vidare till Free Spins funktionen där du får välja mellan fyra olika Bonus spel. Från början kan du endast välja den första och du måste sedan samla på dig fler nycklar för att låsa upp de andra tre.

The Star Bar – kräver 1 nyckel, här får du 7 snurr med Starfall Wilds Feature.
Lava Lair – Kräver 4 Nycklar, här får du 3 snurr med Dragon Destroy Feature.
Lucky Mug – Kräver 9 Nycklar, här får du 4 Free Spins med Irish Luck Feature.
Golden Pot – Kräver 16 Nycklar, här får du 2 Free Spins med Magic Transform Feature.

finn and the swirly spin free spins

[table “12” not found /]

Slutsats

Det här ser onekligen ut som ett väldigt spännande och underhållande spel och vi ser verkligen fram emot att få testa den här nya slotten från Netent. Finn and the Swirly Spins är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.61%. Vi har ännu ingen information exakt när spelet släpps men du kommer hitta det först på Thrills och Svea Casino.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here