Ny Slot: The Legend of Shangri-La (NetEnt)

Ta hjälp av den vise monken och följ med på stigen till storvinsterna, men var försiktig för draken som lever i klipporna.

ny slot shangri-la

The Legend of Shangri-La har 6 hjul med 5 rader och betalar igenom Clusters. Det här spelet innehåller Sticky Re-Spins, Random Substitutions, Nudge Reels och Free Spins.

[table “12” not found /]

Symboler

Dem olika premiumsymbolerna består utav olika djur, vi har apan, elefanten och även tigern som är den bästa symbolen. Sedan har vi även fjärilar, fåglar och blommor som dom olika lågbetalande symbolerna. Vi har även en funktion som kallas för Random Substitutions och denna kan dyka upp när som helst, då kommer flertal Frågetecken sätta sig på olika positioner på spelplanen och sedan ändras till en relevant symbol för att bygga upp storvinster. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som är en stor symbol där det står Free Spins, lyckas du samla på dig tre stycken sådana går du vidare till Free Spins läget.

legend of shangri-la

[table “12” not found /]

Sticky Re-Spins

Ibland när du får en vinst så stannar symbolerna kvar och du får ett Re-spin som fortsätter sålänge du får ytterligare symboler som är ihophängande med din Clutter, missar du att få ytterligare symboler och bygga upp din vinst så slutar hjulen snurra och du får till slut din vinst. Denna funktionen kan hjälpa dig att fylla upp skärmen och få massiva vinster.

Free Spins

Om du lyckas få tre stycken Scatter symbolen någonstans på skärmen i basspelet så går du vidare till Free Spins, du får då 5 stycken Free Spins där du varje spin får Random substitutions som sätter sig som sticky på skärmen, var dock rädd för draken för den kan komma och ta bort dina sticky symboler ifall du har otur. Med denna funktionen så kan du få massvis utav sticky “wild” symboler som hjälper dig att bygga upp stora clusters och kan betala väldigt bra.

Slutsats

En intressant och innovativ slot från Netent där vi får se några nya roliga funktioner som kan vara väldigt intressanta att testa. The Legend of Shangri-la är en slot som kommer släppas 2017 och vi ser fram emot att få testa den här slotten, vi vet ännu inte RTP eller volatiliteten på denna slotten men vi väntar med spänning tills dem släpper denna informationen.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here