Exklusiv Leo Vegas Slot: Swipe and Roll (NetEnt)

Swipe And Roll är en ny och exklusiv slot från Net Entertainment som endast finns att spela på Leo Vegas. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 20 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Sticky Wilds, Multiplier Wilds, Re-Spins samt två olika Bonusfunktioner.

Symboler

Swipe And Roll har ett 50-tals tema med festliga detaljer som jukeboxar och diners. Slotten i sig är väldigt simpel och enkel men är ändå väldigt festlig. Premiumsymbolerna består utav vattenmeloner, apelsiner och plommon och de lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A, K och Q. I slotten hittar vi två olika Wild symboler, en vanlig Wild samt en Multiplier Wild. Lyckas du träffa en vinst med en Multiplier Wild så kommer dina vinster att multipliceras med 3. Lyckas du träffa tre stycken Wild symboler på samma snurr så får du ett Re-Spin där du har chans att träffa ännu fler Wilds eller helt enkelt fina vinster. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en klocka. Lyckas du träffa tre Scatters så går du vidare till bonusfunktionen.

swipe and roll symboler

Swipe And Roll Bonus

Slotten har två olika bonusfunktioner, en som kan triggas spontant där du skickas vidare till ett hjul och får en random kontantvinst. Den andra bonusen kan triggas igenom 3 Scatters eller igenom den första bonusen om du träffar Scatter-symbolen. Här får du tre olika kontantvinster på tre olika hjul. Slotten har tyvärr inga Free Spins eller liknande utan endast kontantvinster.

swipe and roll bonus

Slutsats

Swipe and Roll är en elegant och härlig slot med ett 50-talstema där man får träffa på festliga detaljer som jukeboxar och diners. Vid första anblick så framstår nog slotten som väldigt simpel för de flesta, men bakom hjulen gömmer sig många roliga funktioner som Re-Spins, Wilds, två olika Bonusfunktioner och mer. Swipe And Roll är en lågvolatil slot med en RTP på runt 96%. Slotten finns idag endast att spela på Leo Vegas och där hittar du även en aktiv kampanj med utlottningar på över 500 000kr, nyhet om detta kommer imorgon.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here