Wild Worlds (NetEnt) – En ny Generations Superhjältar!

Wild Worlds är en sprillans ny slot från inga mindre än NetEnt. Den här slotten består utav ett stort 5×5 rutnät, och i slotten hittar vi funktioner som Avalanche Feature, Destroy Feature, Free Spins samt Hero Wilds.

Symboler

En ny generations superhjältar är äntligen här. Men de är inte vad du förväntar dig, de är nämligen fåglar! Wild Worlds utspelar sig i en futuristisk stad där du får följa med fågel-superhjältarna på uppdrag där de räddar sin stad mot skurkar. På hjulen hittar vi superhjältarna i olika färger, tillsammans med massa olika stenar och diamanter. Slotten har som tidigare nämt inga vanliga hjul eller vinstlinjer, istället är det ett stort rutnät där minst tre i rad betalar. Slotten innehåller ingen vanlig Wild symbol, men om du vinner med en symbol så kan resterande av den symbolen omvandlas till Hero Wilds i basspelet. Sist men inte minst så har vi Scatter, den här används för att trigga igång Free Spins Funktionen!

wild-worlds-slot

Wild Worlds Free Spins

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler i basspelet går du vidare till Free Spins funktionen där du får 8 snurr. Här får du först snurra på ett hjul som bestämmer vilken sorts gratissnurr du kommer få, totalt finns det tre stycken där du får slåss mot tre olika skurkar. De fungerar som följande:

Dark Forest: Spreading Wilds; lyckas du förstöra bossens svaga position, så kommer en “Spreading Wild” att slumpmässigt placeras på spelplanen. Om du vinner med denna symbolen så exploderar den och sprider sig till närliggande positioner. Detta ger dig ännu mer Wilds.

Ice World: Heavy Wilds; lyckas du förstöra bossens svaga position, så kommer två stycken Heavy Wilds att placeras på spelplanen. Får du en vinst med dessa så kommer de stanna kvar i ytterligare en runda.

Fire Lands: Random Wilds; lyckas du förstöra bossens svaga position, så kommer mellan 2 och 4 Random Wild symboler att placeras på slumpmässiga positioner.

wild-worlds-bonus

Slutsats

Wild Worlds är en humoristisk slot som utspelar sig i en futuristisk stad med fåglar som superhjältar. I den här slotten får du följa med fåglarna i spelets olika features, och hjälpa till att besegra de elaka skurkarna. Spelet är mediumvolatilt och innehåller mycket nya och unika features som vi inte sett tidigare, vilket alltid är lika roligt. Wild Worlds är en slot som NetEnt verkligen lyckats med och det känns som att de äntligen är tillbaka på banan igen. Slotten har redan släppts och finns att spela på bland annat Comeon och Guts Casino.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here