Ny Slot: Golden Mane (NextGen)

Golden Mane har 5 hjul med 3 rader och 10 vinstlinjer. Den erbjuder Scatter Run Feature och Free Spins.

[table “12” not found /]

Symboler

Premiumsymbolerna i denna slot från Playtech består utav olika hästar, en solnedgång och ett guldigt träd. Sedan har vi även dem klassiska lågbetalande symbolerna A,K,Q,J,10 och 9. WILD-symbolen är en häst med guldig hästman, denna ersätter alla symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som är en hästsko med texten Bonus, lyckas du träffa tre stycken av denna symbolen går du vidare till bonusspelet.

Scatter Run Feature

Denna featuren är helt och hållet slumpmässig och den aktiveras efter ett spin i basspelet, den ger dig extra Scatter symboler på hjul 2, 3 och 4 som ökar din chans att komma vidare till Free Spins läget.

Golden Mane Free Spins

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler i form utav hästskor så går du vidare till Free Spins läget där du får 6 frirundor. Det som gör bonusen speciell i detta spelet är att för varje spin så blir premium symbolerna till WILD-symboler. Detta innebär att du kan få jättemånga WILD symboler som hjälper dig bygga massiva vinster i bonusspelet!

golden mane free spins

[table “12” not found /]

Slutsats

Vi har inte hört så mycket från NextGen på länge men nu har vi äntligen fått ett nytt spel! Golden Mane är en högvolatil slot från NextGen med en RTP på 96.9%. Den erbjuder Scatter Run Feature och Free Spins som kan spraka till rejält med storvinster. Grafiken och musiken är väldigt trevlig och gör det väldigt spännande att spela. Golden Mane är en mysig slot med stor potential, den ska bli väldigt intressant att testa.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here