Ny Slot: Venice Magic (NextGen)

Hoppa på en Gondol och paddla iväg till storvinsterna i denna nya slotten från Nextgen – Venice Magic!

venice magic ny slot

Venice Magic har 5 hjul med 3 rader och 25 olika vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Joker Wilds, Tower Wilds och Zodiac Wheels Free Spins

100% upp till 500kr startbonus + 50 Freespins
Totalt bonuspaket på upp till 2000 SEK + 150 Freespins
Hämta Bonus

Symboler

Dem olika premiumsymbolerna är olika figurer av slottens tema vilket är karnivaler och kostymer. Vi har paddeln, den röda masken, den utklädda tjejen och den utklädda gröna killen. Vi har även Lejonet som är den symbolen som betalar mest, en linje betalar ut hela 100 gånger pengarna. Lågbetalande symbolerna på den här slotten är dem klassiska hjärtat, spadern, diamanten och klövern. Vi har två olika Wilds, Joker Wilds som är i form utav en joker och Tower Wilds som är wilds som täcker hela hjulet, wild symbolerna ersätter alla symboler förutom Scatter symbolerna. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som är en runt blått hjul där det står Bonus, träffar du tre sådana på hjul 2, 3 och 4 så går du vidare till Zodiac Wheels Free Spins.

Random Wild Feature

När du spelar i basspelet så kan du få upp till 4 olika Joker wilds utspridda på skärmen som hjälper dig bygga storvinster, vi har även Tower Wilds där du kan få upp till 2 tower wilds på samma spin vilket betyder att 2 hela hjul är täcka av wilds.

Venice Magic Tower Wilds

100% upp till 1000kr startbonus + 100 Freespins
Totalt bonuspaket på upp till 2000 SEK
Hämta Bonus

Zodiac Wheels Free Spins

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler på hjul 2, 3 och 4 så går du vidare till Zodiac Wheels Free Spins. När du går vidare till dessa Free Spins så får du snurra på tre olika hjul, hjul ett bestämmer hur många spel du får, hjul två bestämmer vilken av dem olika Wild symbolerna du får i dina Free Spins och sista hjulet bestämmer hur stor multiplier du får på dina Free Spins. Du kan vinna upp till 15 Free Spins med 5x Multiplier vilket kan spraka till med storvinster.

Slutsats

Venice Magic är en högvolatil slot från NextGen med en RTP på 96.18%. Den här slotten erbjuder många nya roliga funktioner och två olika Wilds som kan hjälpa till att skapa storvinster. Den riktiga potentialen ligger dock i bonusen där du kan få upp till 15 Free Spins med 5x Multiplier. Venice Magic är en spännande slot med ett par nya funktioner som gör spelet väldigt intressant att spela.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here