Ny Slot: Wild Play SuperBet

Letar du efter mer än ett simpelt spel? Wild Play SuperBet är här för att höja insatserna och gå med i den imponerande NextGen SUPERBET familjen utav spel!

ny slot wild play superbet

Uppnå episka vinster i detta superladdade SUPERBET spelet där du kontrollerar Wild Multipliern och varje vinst multiplicerar din vinst! Och om det inte är tillräckligt så finns det free spins där dubbla wilds kan ge dig en multiplikator på upp till 10x för varje Wild i en vinst.

Symboler

Symbolerna i det här actionladdade spelet består utav dem klassiska slotsymbolerna, spadern, sjuan, klockan och så vidare. Vi har även diamanter, SuperBet symbolen och Wilds på hjul 2, 3 och 4. I det här spelet har vi Wilds som kan ha multiplier på sig ända upp till x15, detta kan även stacka på varandra och multipliceras med varandra vilket kan skapa massiva vinster. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen. Tre stycken Scatter symboler någonstans på skärmen ger dig free spins läget där du får 10 free spins.

Superbet Feature

Superbet feature är en feature man kan sätta på för att få ytterligare funktioner till spelet. Det kostar lite mer per spin men med Superbet Feature så får du multiplikator på dina wilds, desto högre Superbet desto högre multiplikator kan du få på dina wilds.

Double play SuperBet Free Spins

Landar du tre stycken Scatter symboler någonstans på skärmen så får du 10 free spins. I free spins läget så får du dubbelt så hög multiplier på dina Wilds. I Free spins läget kan du också träffa fler Scatters för ytterligare free spins.

Slutsats

Det är inte ofta vi får se nya spel ifrån NextGen men ack så roliga dem kan vara, detta ser ut att vara ytterligare ett väldigt intressant spel vi ser fram emot att testa. Wild Play Superbet ser ut att bli ett väldigt högvolatilt spel som kan betala ut väldigt stora vinster ifall man lyckas träffa bra med Wilds som multipliceras med varandra. Det här spelet har inget unikt till sig men med snygg grafik och stora vinster så kan det ju inte gå fel. Vi väntar med spänning tills det här spelet släpps den 19 Juli. Double Play SuperBet kommer du att kunna spela på SlotsMillion och Thrills.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here