Ny Slot: Wonder Hounds (NextGen)

wonder hounds slot

Wonder Hounds är en ny slot från NextGen. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 25 olika vinstlinjer. I den här slotten hittar du Free Spins Feature samt WonderHounds Gone Wild Feature.

Symboler

Premiumsymbolerna i den här slotten följer slottens tema och består utav hundar i olika hundraser, sedan har vi även ett hundkoppel och en hundskål. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A,K,Q,J och 10. Slotten har en Wild symbol som hjälper dig att bygga vinstlinjer och gör det enklare att vinna då den räknas som alla symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en Hundtass, träffar du minst tre stycken av dessa så går du vidare till Free Spins Feature.

wonder hounds symbols

Wonder Hounds Free Spins Feature

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatter symboler i form utav den blå hundtassen så går du vidare till Free Games läget där du får 8 Free Games. Under dina Gratissnurr så är alla Wilds Sticky, detta innebär att om du träffar en Wild symbol så kommer den stanna kvar för resten av dina gratissnurr. I början av bonusen kan du dessutom få 1-15 Wilds innan dina gratissnurr börjar!

wonder hounds free spins

Slutsats

Vi har inte hört så mycket från NextGen på senaste så det va en glad överraskning att se de släppa den här nya slotten. Den här slotten har ett gulligt tema med olika hundar, slotten håller en väldigt hög kvalité med bra ljudeffekter och roliga bonusfunktioner. Wonder Hounds har en RTP på 95.4% och är mediumvolatil. Den här slotten släpptes den 18 December och går att spela på bland annat SlotsMillion och Vinnarum. Under NextGen hittar du alla NextGen casinon som vi promotar just nu!

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here