The Mask Returns (NextGen) – The Mask är tillbaka, ännu en gång!

Det var ett bra tag sedan vi skrev om en ny slot från NextGen så nu känns det definitivt dags. The Mask Returns är uppföljaren till The Mask och är en helt ny slot baserad på den kända filmen. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 20 olika vinstlinjer. I The Mask Returns hittar vi fyra olika Random Features samt en spännande Bonus Feature med Massvis av gratissnurr och Multiplier.

Symboler

The Mask är baserad på den kända klassiska filmen från 1994 med Jim Carrey och slottens premiumsymboler består utav karaktärer och saker från filmen. Vi har Stanley och Peggy som de allra bästa symbolerna sedan även en hund och en hatt. När de kommer till de lågbetalande symbolerna så har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Slotten har en Wild symbol som ersätter alla andra symboler förutom Scatter och hjälper dig bygga vinstlinjer. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen, träffar du minst tre stycken av denna går du vidare till bonusfunktionen.

Random Features

I den här slotten har vi fyra stycken olika Random Features som kan inträffa närsomhelst, de ser ut som följande:

Alarm Block: En klocka kommer framhoppandes och hoppar runt på skärmen, en hammare förstör sedan klockan på en random position som sedan lämnar ett 2×2 block av Wild symboler bakom sig.
In a Spin: The Mask kommer fram på skärmen och blir en virvelvind som åker fram och tillbaka på hjulen och omvandlar en utvald symbol till Wild.
By The Horn: The Mask kommer fram och trycker på ett horn, hornet omvandlar sedan vissa symboler till Wild.
Mask Unmask: Milo placerar The Mask över 3×3 symboler någonstans på skärmen och alla Stanley symboler som är i den 3×3 rutan blir till Wild.

The Mask Returns Bonus

Lyckas du träffa tre stycken Scatter i basspelet så går du vidare till bonusspelet där du får 10, 15 eller 25 Free Games beroende på hur många Scatters du träffade. Väl inne i bonusspelet så har du en x5 Multiplier på alla vinster som innehåller en Wild symbol. The Mask kan dessutom komma in och göra de olika funktionerna som vi pratade om tidigare. Bonusen går att återaktivera igenom att träffa ytterligare tre scatter symboler i bonusen.

Slutsats

The Mask Returns är uppföljaren till The Mask. Dessa slottar är baserade på de kända filmerna från 1994 med Jim Carrey. Slotten är väldigt spännande och fullproppad med olika funktioner och bonusar som gör det väldigt roligt att spela både i basspelet och inne i bonusen, vissa av funktionerna har dessutom bra potential till fina vinster med lite tur. The Mask Returns är mediumvolatil med en RTP på 96.5% och den går att hitta på bland annat William Hill och BetSafe.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here