Wild Play SuperBet (NextGen) – Hög potential för STORA vinster!

Letar du efter mer än ett simpelt spel? Wild Play SuperBet är här för att höja insatserna och gå med i den imponerande NextGen SUPERBET familjen utav spel. Uppnå episka vinster i denna superladdade slot där du kontrollerar Wild Multipliern och varje vinst multiplicerar din vinst! Och om det inte är tillräckligt så finns det free spins där dubbla wilds kan ge dig en multiplikator på upp till 10x för varje Wild i en vinst.

Symboler

Symbolerna i Wild Play SuperBet består utav de klassiska slotsymbolerna som spadern, sjuan, klockan och så vidare. Vi har även diamanter, SuperBet symbolen och Wilds på hjul 2, 3 och 4. Spelet har självklart även Wilds, och dessa kan ha multiplier på sig hela vägen upp till x15. Wild symbolerna kan även stacka på varandra och multipliceras med varandra vilket kan skapa otroliga vinster. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som aktiverar bonusspelet om man lyckas träffa tre stycken.

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
williamhill
0kr 2020 Omsättningsfria Spins på Book of Dead
Ett Spelbolag i världsklass!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
0x 0xHämta BonusLäs Recension

Wild Play SuperBet Features

Superbet feature – Det här är en feature man kan sätta på för att få ytterligare funktioner till spelet. Det kostar lite mer per spin men med Superbet Feature så får du multiplikator på dina wilds, desto högre Superbet desto högre multiplikator kan du få på dina wilds.

Double play SuperBet Free Spins – Landar du tre stycken Scatter symboler någonstans på skärmen så får du 10 free spins. I free spins läget så får du dubbelt så hög multiplier på dina Wilds. I Free spins läget kan du även återaktivera bonusläget genom att träffa ytterligare tre Scatters någonstans på skärmen!

Slutsats

NextGen är en speltillverkare som vi borde skriva mer om här på Spinsia, då de faktiskt ofta levererar högkvalitativa slotmaskiner. Wild Play SuperBet är en ganska annorlunda slot jämfört med vad de brukar lansera, och den är otroligt volatil med fin potential för stora vinster. Slotten i sig är inget unikt eller innovativt, men mycket rolig att spela. Grafiken, ljudet och animationerna håller upp till en hög kvalitet, de har verkligen lyckats göra det spännande att snurra. Wild Play SuperBet har redan släppts, och går idag att spela på bland annat William Hill och Betsson.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here