Deadwood (Nolimit City) – Galet Cowboy-Äventyr, Otrolig Vinstpotential!

Möt revolvermännen från Deadwood, och häng med dem på nervkittlande äventyr i den här nya slotten från NoLimit City. Det här är en av deras högvolatilaste slottar någonsin med potential att betala ut upp till hela 13 950 gånger insatsen!
Deadwood har 5 hjul med 3, 4, 4, 4, 3 rader och hela 576 olika vinstvägar. Inuti slotten hittar vi flera funktioner som Hunter Spins, Shoot Out, Gunslinger Spins och mycket mer.

Symboler

Deadwood tar med oss på ett spännande äventyr i en liten stad långt ute i vilda västen. Här får vi följa med tre huvudjägare på deras jakt efter efterlysta och onda banditer. Slotten utspelar sig i mitten av staden och på båda sidor av spelplanen ser vi solen glassa ner på små hus i staden.

När vi kommer till hjulen hittar vi allt från guldtackor till whiskey, klockor och hagelgevär. Dessa symboler är slottens premiumsymboler och de som betalar allra mest. När vi sedan kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. I form av specialsymboler har Deadwood totalt 3 speciella symboler, en Wild symbol samt två Scatters. Vi förklarar mer om dessa under slottens specialfunktioner.

deadwood

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
betsson
100kr 0Få 100% Extra upp till 100kr
Svensk Klassiker Sedan 1961
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
1x0xHämta BonusLäs Recension

Deadwood Features

Hunter Wilds – Alla Wilds i denna symbolen täcker alltid hela hjulet, gör dem inte det så kommer de hoppa till mitten med hjälp av Nudge funktionen. Wilds kan ha upp till x4 multiplier på sig. Dessa Wilds finns endast på hjul 2, 3 och 4 och får en högre multiplier för varje steg den måste hoppa för att täcka hjulet.

Shoot Out Free Spins – Denna funktionen aktiveras igenom att träffa Sheriff Badge Scatter på hjul 1 och 5. Alla lågbetalande symboler på mittenhjulen kommer att agera som Wild symboler.

Gunslinger Free Spins – Hunter Wilds ger dig en unlimited Win Multiplier som stannar för resten av funktionen. För varje gång Hunter Wild hoppar ett steg, så ökar Multipliern med 1. Du kan återaktivera denna funktion genom att träffa ytterligare Scatter symboler.

Hunter Free Spins – Åtminstonde 1 Hunter Wild är garanterad att landa på varje snurr under denna bonusfunktionen. Den här funktionen kan återaktiveras igenom att träffa ytterligare Scatter symboler på hjul 1 och 5.

deadwood-bonus

Slutsats

NoLimit City är en speltillverkare vi hållt ett öga på ett tag, och sedan dess har de inte gjort något annat än förvånat oss med deras nytänkande och fantastiska spel. Den här gången får vi följa med ut till vilda västern där vi får följa med tre huvudjägare i jakt på banditer. Det här är en av deras volatilaste titlar hittills med potential att betala ut upp till nästan 14 000 gånger insatsen!
Deadwood har en återbetalning på 96.03% och har redan släppts. Ni kan spela den på bland annat Betsson och Casumo.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here