Ice Ice Yeti (NoLimit City) – Det snöiga monstret är tillbaka!

Ice Ice Yeti är ett sprillans nytt spel från NoLimit City. Den här slotten har 3 rader med 5 hjul, men finns ytterligare 4 hjul som kan låsas upp igenom att vinna. Totalt har slotten 16 807 olika vinstvägar med alla 7 hjul upplåsta. I Ice Ice Yeti hittar vi funktioner som Yeti Shake och Ice Ice Re-spins.

Symboler

Slotten har ett härligt vintertema nu perfekt i tid för att vintern börja närma sig. Spelplanen är fylld med snö och ligger mitt ute bland de snöiga bergen. På hjulen hittar vi gulliga rävar i olika färger och dessa agerar som premiumsymboler. När de kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10 i isblock. När du snurrar så finns det chans att isblocken går sönder över och under slotten vilket gör spelplanen större med chans till finare vinster. Slotten har en Wild symbol i form utav en yeti, den här symbolen agerar både som en sorts Scatter och Wild och hjälper dig att bygga vinstlinjer.

ice-ice-yeti-slot

Ice Ice Yeti Features

Yeti Shake: Random trigger i basspelet, upp till 10 stycken isblock under och över slotten kommer att gå sönder vilket gör spelplanen mycket större och öppnar upp till en stor potential för fina vinster.

Ice Ice Re-Spins: Som vi tidigare nämnde så agerar Wild även som en Scatter symbol. Lyckas du landa Wild symbolen i en aktiv position så kommer du att trigga igång Re-Spins funktionen, Yetin tar då sönder 2-3 isblock och ger dig ett omsnurr. Detta fortsätter tills du inte längre träffar fler Wild eller Sticky symboler.

Slutsats

Ett mycket roligt och spännande spel av NoLimit City med ett härligt tema som verkligen passar nu när vintern närmar sig. Här får vi följa med de gulliga små rävarna och lemurerna på spännande äventyr, men se upp för den farliga Yetin som bor i bergen. Slotten innehåller ett par intressanta funktioner och basspelet har även riktigt bra potential med chans till att låsa upp en större spelplan när du spelar. Ice Ice Yeti har en RTP på 96.16% och finns redan att spela på bland annat Videoslots och Leo Vegas.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here