Spinsia Favorit: Oktoberfest (Nolimit City)

Oktoberfest är en relativt ny slot från den Svenska speltillverkaren Nolimit City. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 20 olika vinstlinjer. I den här slotten hittar du Sticky Wild Reels, Free Spins Feature samt Party Spins Random Trigger.

Symboler

Premiumsymbolerna följer slottens tema och består utav olika saker man förknippar med den Tyska ölfestivalen Oktoberfest. Vi har en trumpet, en stor tunna med öl, dragspel, hattar och korv. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A,K,Q,J och 10. Spelet har en Wild symbol i form utav en triangel där det står WILD, den ersätter alla andra symboler förutom Scatter. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolerna som är en stor Öl, träffar du minst tre stycken så går du vidare till Free Spins funktionen.

oktoberfest symboler

Bierspins Free Spins Feature

Lyckas du träffa minst tre stycken Scattersymboler så går du vidare till Bierspins funktionen där du får 10 Free Spins. Under den här funktionen så samlar du på dig multipicerade vinster samt fler snurr när du får Scattersymboler. Det kommer dessutom Wild symboler mycket oftare vilket hjälper dig bygga storvinster.

oktoberfest free spins

Prost Spins Sticky Wild Reels

På hjul 2 och 4 finns det två stycken stora Wild symboler som dyker upp ibland, lyckas du få så att båda täcker hela hjulen så blir dessa Sticky Wild Reels under de kommande tre snurren. Med Sticky Wild Reel på hjul 2 och 4 så finns det definitivt potential för massiva vinster.

prost spins oktoberfest

Slutsats

Oktoberfest är en riktigt härlig och snygg slot som bjuder på massvis av spännande funktioner och roligheter. Den här slotten har ett tema utav en av Tysklands största ölfestivaler, här får du samla på dig Ölglas som tar dig vidare till bonusfunktioner där du kan vinna massvis av pengar. Oktoberfest har en RTP på 96.75% och är medium/högvolatil med stor potential i bonusfunktionerna. Du hittar Oktoberfest idag på Comeon och SlotsMillion. Under Casino Bonus 200% hittar du även stora bonusar du kan utnyttja när du ska spela det här roliga spelet!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here