Punk Rocker (NoLimit City) – Rocka loss med Ikoniska Punkrock Figurer!

I den här nya slotten från NoLimit City får vi blicka tillbaka till 70-talets punkrörelse som startade i metropoliska London. Punk Rocker har 5 hjul med 3 rader och hela 243 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi flera roliga features som Riot Re-Spin, Anarchy & Civil War Free Spins, XWays Mystery Symbol med flera.

Symboler

Punk Rocker tar med oss tillbaka till Punk Rockens era under 70-talet. Slotten utspelar sig på en gata i london, och i bakgrunden ser vi ett klassiskt telefon bås, gitarrer och klotter. På hjulen hittar vi flera populära ikoner som agerar som slottens premium symboler. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi kängor, knogjärn och brinnande glasflaskor. Slotten har även en vanlig Wild symbol som hjälper till att bygga vinstlinjer, samt en Scatter symbol som används för att aktivera de olika bonusspelen.

punk-rocker-slot

Punk Rocker Features

Riot Respin – Aktiveras när 2 Scatters landar. Här blir Scatter-symbolerna till Molotov Wilds och hjulet låses. Det sista sjätte hjulet låses även upp och ger hela 729 olika vinstvägar.

Anarchy Free Spins – Aktiveras igenom att träffa 3 Scatter symboler. Du blir då belönad med 8 Anarchy Free Spins. Under dina gratissnurr så låses de sjätte hjulet upp, och dina Scatters blir Jumping Wilds. Förbättringar snurrar in ovanpå hjulen och kan aktiveras om en Jumping Wild finns på hjulet under.

Civil War Free Spins – Aktiveras igenom att träffa 4 Scatter symboler. Du får samma funktioner som i Anarchy Free Spins, men med högre chans att träffa de olika funktionerna. De förbättringar som finns är Wild Multipliers, en garanterad 4 hög xWays landar, extra snurr, alla hjul blir 6 höga samt Extra Jumping Wilds.

punk-rocker-bonus

Slutsats

I Punk Rocker får du rocka loss tillsammans med massa ikoniska figurer och roliga symboler. Det här är en väldigt högvolatil slot med potential att vinna upp till hela 15 000 gånger insatsen. I slotten hittar vi massvis med olika funktioner vilket inte kommer lämna någon uttråkad. Punk Rocker har idag redan släppts, och finns att spela på bland annat Videoslots och NoAccountCasino.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here