Ny Slot: Forbidden Throne (Microgaming)

Den här slotten tar dig på det ultimata uppdraget, är du redo? I Forbidden Throne tar vi oss till en mystisk värld full av magi och krigare.

ny slot forbidden throne

Forbidden Throne har 5 hjul med 3 rader och 40 vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Free Spins och en Wild Reel Feature. Minsta insats är 0.4 euro och högsta 200 euro per spin.

Symboler

Dem olika symbolerna har tema utav magi och krig. Vi har krigarhjälmarna, den magiska boken, snöflingan, en amulett och massvis utav juveler och rubiner. Scatter symbolen är en guldig magisk portal. Träffar du tre stycken Scatter eller fler så vinner du free spins.

Wild Reel Feature

På den här slotten har du alltid minst ett hjul som är wild, även i basspelet. Dem fem olika wild hjulen består av älvkungen, isprinsessan, en enhörning, en fenix och ett slott. Ifall du lyckas landa alla fem samtidigt så vinner du maxvinsten vilket är 500 gånger insatsen.

Free Spins

Free Spins triggar du igenom att få minst tre scatters i basspelet. För tre scatters får du 10 free spins, 4 får du 20 free spins och 5 så får du hela 30 free spins. Precis som i basspelet så har du även här ett hjul som alltid agerar som ett Wild Reel. Lyckas du träffa tre stycken nya portaler så får du ytterligare free spins.

Slutsats

Forbidden Throne är en relativt lågvolatil slot, speciellt för att vara ifrån Microgaming som annars mest släpper titlar som är högvolatila. Slotten har i övrigt snygg grafik men erbjuder inga direkt unika saker vi inte sett tidigare. Wild Reel funktionen är ganska intressant och kan hjälpa till rätt bra för att vinna. Den här slotten släpptes 3 maj 2017 och kan spelas på Leo Vegas och Svea Casino.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here