Ny Slot: Sugar Parade (Microgaming)

Syltfylld med läcker personlighet, det här är en sockerparad du verkligen inte vill missa!

sugar parade ny slot

Sugar parade erbjuder 5 hjul med 3 rader och 15 vinstlinjer. Spelet erbjuder en Pick & Click bonus och även ett Freespins-läge.

[table “12” not found /]

Symboler

Premium symbolerna på Sugar Parade består utav olika dessärer och glassar, dessa symboler är dem som betalar mest. Utöver dessa så har vi även dem klassiska symbolerna A,K,Q,J och 10 vilket är dem lägre betalande standardsymbolerna. Scatter symbolen är en gul glass som håller upp en saxofon. Träffar du tre scatter symboler så kommer du vidare till Free spins läget. Sist men inte minst har vi även dessären med kronan, träffar du tre stycken av dessa kommer du vidare till Pick & Click bonusen.

sugar rush symboler

Sugar Parade Free Spins

Free spins läget triggas igenom att träffa tre stycken av den gula glassen med saxofonen i basspelet. Tre stycken ger totalt 10 free spins med en multiplier på 3x. Denna bonusen går att retrigga igenom att träffa ytterligare tre stycken i bonusspelet.

[table “12” not found /]

Sugar Parade Bonus

Träffar du tre stycken av dessären med kronan så kommer du vidare till Pick & Click bonusen. Här får du välja mellan 12 olika ballonger. Varje ballong gömmer ett Cash-prize, desto fler bonus symboler du träffade i basspelet desto fler ballonger får du plocka.

Slutsats

Ännu en slot från Microgaming, Sugar Parade är en mediumvolatil slot som erbjuder två olika bonuslägen med både free spins och Pick & click. Sugar Parade är en simpel slot med ett somrigt tema utav glass och dessärer, den erbjuder inte så mycket unikt men det kommer bli intressant att få testa den här nya slotten. Sugar Parade har en RTP på 96.5% och kan betala ut upp till 1658x insatsen i free spins läget.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here