Ny Slot: Baker’s Treat (Play’n GO)

Baker’s Treat är en helt ny slot från Play’n GO. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 15 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi Free Spins Feature samt 5 olika Flour Power Funktioner.

Symboler

Slotten har ett bakningstema och utspelar sig i ett kök där man får hjälpa till att baka flera av olika bakverk. Slottens symboler består utav tårtor och kakor i flera olika färger och former och på varje hjul så finns det en unik funktion som kan triggas igång igenom att samla ihop 3 symboler. Slotten har en Wild symbol som ersätter alla andra symboler och hjälper dig att bygga vinstlinjer.

bakers treat symboler

Baker’s Treat Free Spins Feature

Lyckas du träffa 5 tårtsymboler, det vill säga en tårtsymbol på varje hjul, så aktiveras Tårttävlingen. Varje snurr i tårttävlingen så får du en Flour Power-funktion aktiverad och den fortsätter att vara aktiverad igenom hela tårttävlingen. Lyckas du få ett Extrasnurr igenom att få en staplad tårta så kommer du ha alla Flour Power funktioner aktiverade på sista snurret.

Bakers treat bonus

Flour Power Funktioner

Lyckas du samla på dig tre stycken symboler på ett hjul så triggar du igång Flour Power funktionen från det hjulet. Dessa är de olika funktionerna som du kan få:

  • Cupcake Power: 3 Gratissnurr där två hjul är synkade.
  • Blåbärspajens Power: 3 Gratissnurr där ett hjul är Joker(Wild Reel)
  • Morotkakans Power: 3 Gratissnurr där alla morotskakor är Joker(Wild)
  • Citroncheesecakens Power: 3 Gratissnurr där vanliga Jokrar expanderar och fyller hjulet.
  • Jordgubbstårtans Power: 3 Gratissnurr där alla macarons ändras till en och samma typ.

Slutsats

Baker’s Treat är en helt ny slot med ett ganska annorlunda tema som vi inte sett tidigare, här får vi följa med i ett brittiskt kök där det ska bakas massvis av olika tårtor och kakor i olika färger. Slotten är dessutom fylld med funktioner och features vilket gör att det alltid är spännande, oavsett om man är i basspelet eller lyckats vinna sig in i någon av bonusfunktionerna för varje hjul. Baker’s Treat är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.04% och den går att spelas på bland annat Thrills och Casumo!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here