Holiday Season

November verkar vara en hektisk månad för Play N Go. Först meddelade spelleverantören släppet av deras nya titel: 7Sins. Och idag tar vi en titt på Play’n GOs nya jul inspirerade slot kallad Holiday Season. Spelare kommer att kunna få tillgång till spelet i de flesta stora online-kasinon vi har här på Spinsia.

Slot Beskrivning

Holiday Season har 5 hjul och 10 vinstlinjer. Spelet finns att spela på dator och de flesta mobila enheter så som iphone, android och surfplatta.
Liksom varje år när julen är runt hörnet, börjar spel-leverantörer tillkännage nya slots med jul tema. Holiday Season är en sådan sorts slot. Och tillsammans med NetEnt “Secret of christmas” är dessa 2 de första slotsen med jul-tema som kommer att tillkännages i år.

Symboler

De högst värda symbolerna på hjulen har alla samma tema som anknyter mot fest och jul/nyårs helg. Symbolerna består av en gentleman som gör en skål, en vacker dam med en tomteluva, en klocka som tickar mot midnatt, en bakad kalkon och ett läckert bakverk. De vanliga J, Q, K och A står för de låg värderade symbolerna. Scatter Symbolen visar en champagneflaska bredvid ett glas.
Wild symbolen är ett inslaget paket. Wild symbolen kan staplas på varje rad och kan ersätta alla symboler förutom scattern.

Funktioner i Holiday Season

Spelet har en “freespins” funktion som utlöses genom att få 3 eller fler scattersymboler var som helst på spelet. Att trigga dessa “freespins” ger dig 5st freespins. Alla freespins i Holiday Season har garanterad vinst- Dessutom får du 2 extra freespins för varje ny scatter symbol du träffar i gratisrundorna. I och med att du har garanterad vinst på varje snurr är en linje teorin applicerbar på denna spelmaskin.

Slutsats

Holiday Season är en hög varians slot med 96,51% RTP. Det maximala beloppet en spelare kan vinna är 500000 mynt. Spelet är mycket lik Pimped eller Royal masquerade.
Slotsmusiken är lugnande och mild. Designen är trevlig och inte överdriva med fest och glitterAllt som allt är det en enkel och mycket spelvänlig slot med jultema.

 

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here