Imperial Opera (Play’n GO) – En Opera i världsklass, hämta hem storvinsten!

Imperial Opera är en spännande ny slot som släpptes från från speltillverkaren Play’n GO för ett tag sedan. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 20 olika vinstlinjer. I slotten finner vi många intressanta funktioner som Showcase Feature med stacked symbols, Harmony Feature med synkade hjul och Crescendo Feature med Random Wilds.

Symboler

Temat är satt i ett väldigt enastående och exklusivt Asiatiskt Opera hus och premiumsymbolerna följer slottens Asiatiska tema. Vi har symboler fyllda med blommor samt tre stycken olika Asiatiska karaktärer. De lågbetalande symbolerna är A, K, Q, J och 10. Princessan är Wild symbolen och den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Fem stycken Wild symboler i en rad betalar hela 25 gånger din insats. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som endast kan träffas igenom Harmony Feature, då kommer en 3×3 stor Scatter symbol att kunna landa på hjulen och skicka dig vidare till Free Spins funktionen.

Imperial Opera Random Features

Showcase Feature – När den här funktionen triggas igång så kommer 1 utvald symbol att bli stackad till nästa snurr, detta ger dig chansen att träffa många av dessa symboler på de fem hjulen. Dessutom kan denna funktion ge dig Mega Symboler när funktionen är aktiv.

Harmony Feature – Det här är också en spontant feature som kan triggas när som helst i basspelet, när den väl triggas så kommer två eller tre stycken synkade hjul att snurra tillsammans och visa samma symboler. När Harmony Feature är aktiv så kan du dessutom vinna Free Spins Funktionen igen den stora 3×3 Scatter symbolen, detta är ifall du lyckas träffa den helt synlig på spelbrädan.

Crescendo Feature – När den här funktionen triggas så kommer en eller två hjul att väljas och båda av de valda hjulen kommer bli fyllda med Wild symboler.

Imperial Opera Free Spins Feature

Ifall du lyckades träffa den stora 3×3 Scatter symbolen i Harmony Feature så kommer du gå vidare till Free Spins Funktionen där du får 10 Free Spins. Under den här funktionen så kommer hjul 2, 3 och 4 vara låsta och alltid snurra samma symboler, dessa inkluderar stora Mega Symboler. Under Free Spins funktionen kan du dessutom landa Scatter symbolen igen för ytterligare 10 Free Spins och detta kan hända flera gånger tills funktionen är över.

Slutats

Slotten håller en väldigt hög kvalitet, och är ganska simpel så fort man fått greppet om de olika funktionerna och hur slottens spellinjer fungerar. Det kan verka svårt till en början men du kommer snabbt komma in i den. Den stora potentialen i slotten ligger i funktionerna och spelet har en maxvinst på upp till hela 2500 gånger insatsen. Spelet har idag redan släppts och går att spela på bland annat Videoslots och Leo Vegas.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here