Ny Slot: Legacy of Egypt (Play’n GO)

legacy of egypt slot

Legacy of Egypt är en sprillans ny slot från den populära speltillverkaren Play’n GO. Den här slotten kommer ha 5 hjul med 3 rader och 30 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Free Spins Feature tillsammans med Pyramid Spins.

Symboler

Legacy of Egypt har ett Antikt egyptiskt tema från Cleopatras tid och slottens premiumsymboler består utav olika faraoer som räknades som gudar på den tiden. Den absolut bästa symbolen är Cleopatra, och hon betalar 10 gånger insatsen på en full linje. Slotten har även en Wild symbol som hjälper dig bygga vinstlinjer, den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en pyramid, träffar du tre stycken utav denna så går du vidare till Free Spins Funktionen.

legacy of egypt slot

Free Spins Feature

Scatters finns endast på hjul 2, 3 och 4, Lyckas du träffa alla tre pyramiderna så går du vidare till bonusfunktionen där du får snurra på ett hjul och vinna upp till 20 gratissnurr. Varje Free Spin har en multiplier upp till 10x och under dina Free Spins så är den röda pyramiden den viktigaste symbolen. Lyckas du träffa två stycken utav denna under dina Free Spins så får du en Retrigger på upp till 8 extra Free Spins med den aktiva multipliern för rundan, precis som Montezuma ifall du känner till den bonusen. Den här funktionen kan hålla på väldigt länge och du kan få många Retriggers irad ifall du har tur.

legacy of egypt bonus

Slutsats

Legacy of Egypt är en väldigt spännande slot där man får följa med tillbaka till Antika Egypten på Cleopatras tid. Slotten har ett par roliga funktioner och Free Spins funktionen påminner väldigt mycket om WMS slotten ‘Montezuma’ där man kan få massvis av Retriggers och bonusfunktionen kan fortsätta i evigheter. Legacy är Egypt kommer vara en högvolatil slot med en RTP på 96.5% som har stora potentialer för storvinster. Du kan nämligen vinna upp till 5000 gånger din insats. Slotten kommer släppas den 25 Juni 2018 och du kommer hitta den först på bland annat Vinnarum och Energy Casino.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here