Ny Slot: Mermaid’s Diamond (Play’n GO)

Dyk in i en spännande värld fylld av skatter och förvåning strax under ytan i Mermaid’s Diamond, en unik femhjuls slot från Play’n GO

ny slot mermaid's diamond

Den här slotten har 5 hjul med 3,4,5,4,3 rader och hela 720 olika vinstlinjer. Den har Mermaid Random Wild Trigger och Free Spins.

[table “12” not found /]

Symboler

Alla premiumsymboler består utav olika diamanter, juveler och rubiner. Vi har den röda rubinen, den blåa och gröna juvelen och diamanten som är den symbolen som betalar mest utav alla. Dem lågbetalande symbolerna består utav massvis av olika fiskar och snäckor. Sjöjungfrun är en Wild symbol och ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en stor Röd och guldig kista, träffar du fem stycken med en på varje hjul så går du vidare till Free Spins läget.

ny slot mermaid's diamond

Mermaid Random Wild Trigger

När du snurrar som vanligt i basspelet så kan du få den här random triggern, då kommer massvis av random Wilds komma på olika ställen på skärmen som hjälper dig bygga vinstlinjer. Hur många Wilds som kommer är olika och ibland sätter dem sig så dem fyller ett helt hjul.

mermaid's diamond random trigger

Mermaid’s Diamond Free Spins

Lyckas du träffa fem stycken Scatter symboler i form utav en stor kista med minst en på varje hjul så går du vidare till Free Spins läget, här får du välja en kista utav fem stycken och i dem gömmer sig olika mängder utav Free Spins, här kan du minst få 10 Free Spins och som mest 25. Under Free Spinsen så samlar du på dig diamanter, för var 5:e diamant du samlar på dig så kommer nästa spin innehålla minst ett fullt hjul utav Wilds. Det är även möjligt att få en Retrigger i denna bonus, får du tre stycken Scatter symboler så får du tre extra Free Spins.

mermaid's diamond free spins

[table “12” not found /]

Slutsats

Mermaid’s diamond är en rätt lågvolatil slot med en RTP på 96.5%, trots att den är lågvolatil så har den fortfarande rätt stor potential. Mermaid’s diamond bjuder på flera olika roliga funktioner och även ett bonusspel där man kan vinna upp till hela 5000 gånger sin insats. Den här slotten släpptes den 21 September 2017 och kan hittas på casinon som Ikibu och Vinnarum redan idag. På Bonus 200% hittar du massvis av bonusar du kan använda dig utav för att spela denna slotten!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here