Ny Slot: Prosperity Palace (Play’n GO)

Prosperity palace är en ny slot från Play’n GO som bjuder in dig till den Asiatiska kulturen där du kan uppnå lycka och hitta inre frid.

ny slot prosperity palace

Prosperity är en ny slot med fem hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Free Spins Feature.

[table “12” not found /]

Symboler

Dem olika premiumsymbolerna följer slottens tema vilket är Asiatisk kultur. Vi har dem tre guldmynten och två symboler med två stycken små flickor som rider på en Asiatisk fisk. Dem lågbetalande symbolerna är dem klassiska A,K,Q,J och 10. Den gröna Asiatiska draken är en Wild symbol och den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en guldig Buddha, träffar du tre stycken av dessa symboler på hjul 1, 3 och 5 så går du vidare till Free Spins läget där du får 10 Free Spins.

prosperity palace symboler

Prosperity Palace Free Spins Feature

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler i form utav en guldig Buddha på hjul 1, 3 och 5 så går du vidare till Bonusspelet där du får 10 Free Spins. I free Spins läget så räknas även Buddha symbolen som Wild symbol vilket innebär att du har två olika Wild symboler som hjälper dig bygga vinstlinjer och gör det mycket enklare att vinna. Denna bonusen går att få en Retrigger på och det får du igenom att träffa tre stycken Buddha symboler på hjul 1, 3 och 5, då får du ytterligare 10 Free Spins!

prosperity palace free spins

[table “12” not found /]

Slutsats

Prosperity Palace är en alldeles ny slot från Play’n GO med ett väldigt härligt Asiatiskt tema. Den här slotten är ganska lågvolatil med en RTP på 96.25% vilket är väldigt vanligt när det kommer till Play’n GO slots. Prosperity Palace är inte så jättekomplicerad och har inte så mycket funktioner men vi tycker fortfarande att det är en väldigt härlig och spännande slot att spela, det måste inte alltid hända så mycket. Den här slotten har redan släppts och du hittar den redan idag på Casinon som SlotsMillion och Rizk. På Bonus 200% hittar du även massvis av bonusar du kan använda dig utav för o spela Prosperity Palace!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here