Phoenix Reborn (Play’n GO) – Eldfåglar, pyramider och gömda skatter!

Phoenix Reborn är den senaste slotten från Play’n GO. Den här slotten har 5 hjul med 6 rader och hela 40 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Phoenix Flames Wilds samt Rise of the Phoenix Free Spins.

Symboler

Phoenix Reborn utspelar sig långt ute i djungeln bland pyramider och gömda skatter. På hjulen hittar vi Maya-indianer och föremål som ofta associeras med den här tidsperioden. Själva Maya-indianerna är de bästa symbolerna och är stora gigantiska symboler som täcker hela skärmen, medans resten av symbolerna endast täcker en ruta som vanligt. Slotten har ingen vanligt Wild symbol, däremot gigantiska Wild symboler som täcker hela hjulen via Phoenix Flames Wilds-funktionen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav ett huvud, den här används för att aktivera spelets bonusfunktion.

phoenix-reborn-slot

Rise of the Phoenix Free Spins

Lyckas du träffa minst två Scatter symboler i basspelet så går du vidare till den här bonusfunktionen där du blir belönad med Free Games. Hur många du får beror helt på hur många Scatters du lyckades träffa.

2 Scatters – 3 Free Games
3 Scatters – 7 Free Games
4 Scatters – 12 Free Games
5 Scatters – 20 Free Games

Under dina gratisrundor så har du Phoenix Wild funktionen aktiverad vilket innebär att du kommer få minst ett Wild reel varje runda. Har du lite tur kan du träffa ytterligare Wilds under dina snurr vilket ger dig fler Wild Reels, detta kan resultera i gigantiska vinster.

phoenix-reborn-bonus

Slutsats

Phoenix Reborn är en rolig och spännande slot där vi får följa med bak i tiden till Maya-indianerna och deras pyramider gömda djupt inne i djungeln. Lyckas ta dig in och hitta de gömda skatterna, men akta dig för alla fällor. Slotten har ett par roliga funktioner och features som definitivt håller hög potential för vinster. I Rise of the Phoenix bonusen till exempel, kan du faktist vinna upp till hela 5000 gånger din insats. Spelet har redan släppts och går idag att spela på bland annat Speedy Casino och Betsson.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here