Rise of Dead (Play’n GO) – Faraoerna från Antika Egypten är tillbaka!

Play’n GO är tillbaka med en sprillans ny slot. Denna handlar det om de gamla faraoerna från Antika Egypten som har uppstått från de döda. Den här slotten spelas på 5 hjul med 3 rader och har tre stycken kreativa features; Gift of Gods, Mega Stacks och Ancient Spins.

Symboler

I Rise of Dead så kommer de gamla faraoerna Ramses, Thutmose och Amenhotep från Antika Egypten tillbaka för att dela med sig av sin rikedom. Faraoerna är de högbetalande symbolerna i denna slotten, och för de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Spelet har en Wild symbol precis som vanligt i form av en guldig scarab, den hjälper dig bygga vinstlinjer samt ersätter alla andra symboler förutom scatter. Scatter symbolen är en guldig scroll och används för att aktivera bonusspelet.

Rise of Dead Features

I denna slot har vi tre stycken olika bonusspel och random triggers som fungerar på lite olika sätt. De ser ut som följande:

Mega Stacks Feature: Alla hjul har 12 stycken utrymmen där en symbol kommer att bli uvald och placerade. Detta gör att du kan få stackade symboler på varje hjul. Alla Hög- och lågbetalande symboler kan vara del av stacken.

Gift of Gods Feature: Denna featuren kan aktiveras på varje snurr, då kommer en symbol bli utvald och superstackad på hjul 1, 3 och 5.

Ancient Spins Feature: Aktiveras igenom att träffa tre stycken Scatters. Du blir då belönad med 10 Free Spins. Under dina Free Spins så har de högbetalande symbolerna en liten chans att bli stackade på varje hjul, vilket kan resultera i galna vinster om du har tur. Funktionen kan återaktiveras igenom att träffa ytterligare Scatters.

Slutsats

Rise of Dead är en ny och spännande slot som bygger på det återkommande temat av Antika Egypten. Här uppstår de stora faraoerna från de döda, och är redo att dela med sig av sina rikedomar. I den här slotten har de verkligen maximerat volatiliteten, speciellt i Free Spins bonusen där du kan vinna flera tusentals gånger din insats. Detta gör det extra roligt att jaga efter bonusen. Slotten har ännu inte släppts, men kommer väldigt snart. Ni kommer hitta den på bland annat William Hill och Leo Vegas.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here