Ny Slot: Sweet Alchemy (Play’n GO)

sweet alchemy

Sweet Alchemy är en ny slot från den Svenska speltillverkaren Play’n GO. Den här slotten har 5 hjul med 5 rader och totalt 25 olika vinstlinjer. I slotten får vi följa med Candy när hon försöker blanda ihop den perfekta kombinationer av färgglada karameller. Sweet alchemy är fylld med massvis av roliga funktioner och även ett bonusläge.

Symboler

Slotten har ett färgglatt tema fyllt med godisar och karameller i olika färger och former och på spelplanen hittar vi totalt 8 stycken olika godisar varav den gula är den som betalar mest av alla. Spelet går ut på att lyckas träffa minst fyra stycken likadana godisar bredvid varandra, då kommer dessa att sprängas och sedan ersättas med nya godisar. Slotten har totalt tre stycken olika Wild symboler som ersätter alla andra symboler och hjälper dig bygga stora kluster med godisar. Den här slotten har ingen traditionell Scatter symbol utan bonusläget triggas igång igenom att fylla hela mätaren nere i högra hörnet.

sweety alchemy slot

Sweet Alchemy Bonus

Som vi tidigare nämnde så har Sweet Alchemy ingen traditionell Scatter symbol som används för att trigga igång bonusläget utan istället så måste du lyckas fylla upp hela sockerchocksmätaren nere i högra hörnet. Du blir då vidareskickad till bonusrundan ‘Blanda Elixiret’ där du får tre snurr i ett 9×9 rutnät. Under varje snurr så kommer Candy att göra en godisförtrollning för att hjälpa dig vinna och samla på dig godisar. I bonusläget finns det tre olika nivåer varav den första är Kraftelixirbonusen och de andra två förbättrar vinsterna i bonusen.

I Kraftelixirbonusen blir du vidareskickad till ett fält fyllt med chokladsymboler där du ska klicka fram tre stycken utav samma symbol och kan vinna upp till 10x den totala insatsen. Du blir sedan tillbakaskickad till Blanda Elixiret bonusen och får köra färdigt den.

sweet alchemy bonus

Slutsats

Sweet Alchemy är en väldigt modern och färgglad slot där man får följa med Candy när hon försöker blanda ihop den perfekta kombinationen av färgglada karameller. Den här slotten är fylld med massvis av olika roliga funktioner och det är definitivt inte en slot man tröttnar fort på. Sweet Alchemy är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.52%. Slotten har redan släppts och kan spelas på bland annat Cherry Casino och vinnarum.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here