Wildhound Derby (Play’n GO) – Följ med på en dag med hundkapplöpningar!

Ta dig direkt till de brittiska greyhoundbanorna med denna nya Play’n GO slot. Wildhound Derby har 5 hjul med 4 rader och hela 30 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi många roliga features som Wild Dogs, Golden Hare samt Dog Race Free Spins.

Symboler

Wildhound Derby tar med oss ut till de fantastiska greyhoundbanorna där vi får kolla på de olika hundarna som tävlar om det stora priset. I bakgrunden ser vi en stor publik som sitter och ivrigt väntar på att tävlingarna ska köra igång. När vi kommer till hjulen hittar vi massvis med olika symboler som pengar, en medalj, och biljetter. Dessa symboler agerar som slottens premiumsymboler. Sedan har vi de klassiska A, K, Q, J och 10 som är de lågbetalande symbolerna. Till sist så har vi även de olika hundarna som endast finns på hjul 5, dessa används för att aktivera slottens bonusspel.

wildhound-derby

Dog Race Free Spins

Dog Race startar ifall du lyckas fylla hela femte hjulet med hundar, det vill säga att de intar sina startpositioner för tävlingen. Du får sedan välja vilken hund du tror kommer att vinna, och efter det kör bonusfunktionen igång. På hjulet längst till vänster är det ett speciellt hjul, då det endast kan dyka upp en guldig hare där. Kommer det en sådan, så får hunden på den raden gå framåt ett steg.

Ditt mål med den här bonusen är att samla på dig ett par vinster under dina bonussnurr, och sedan att din hund som du valde, vinner loppet. Då blir du skickad vidare till Winner’s Wheel där din totala bonusvinst multipliceras med upp till x15, vilket kan resultera i helt galna vinster!

wildhound-derby-bonus

Slutsats

Wildhound Derby har ett väldigt annorlunda, men mycket roligt tema där vi får följa med till de brittiska greyhoundbanorna där vi får se de olika hundarna tävla mot varandra. Slotten är väldigt snyggt gjord och innehåller flera roliga funktioner, bland annat bonusen där man får välja en hund som man tror kommer vinna. Wildhound Derby har idag redan släppts, och går att spela på bland annat NoAccountCasino och BetSafe.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here