Dragon Champions (Playtech) – Besegra den stora draken!

Hitta skatten bland dem mytiska drakarna och dem heroiska hjältarna i denna nya spännande slot från Playtech. Dragon Champions har 6 hjul med 4 rader och hela 4096 olika vinstlinjer, dessutom är det en multi-way slot som innebär att du kan vinna från båda hållen. Inuti slotten hittar vi Dragonfire Feature samt en bonusfunktion med Free Spins.

Symboler

I Dragon Champions får vi följa med på ett episkt äventyr där vi ska besegra den stora draken. Premiumsymbolerna i slotten består utav olika heroiska hjältar – vi har magikern, pilskytten, två krigare samt den röda draken som är den bästa symbolen av dem alla. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna så har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Vi har även en Wild symbol i form utav slottens Logo och den ersätter alla andra symboler samt hjälper till att bygga vinstlinjer. Sist men inte minst så har vi Bonus symbolen som är en Sköld där det står Free Games, den här används för att aktivera bonusspelet.

dragon-champions

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
betfair
100kr 0Använd bonuskod: ARCSW9
Erbjuder även Sport och Live Odds
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
0x 0xHämta BonusLäs Recension

Dragonfire Feature

Den här funktionen kan hända på vilket spin som helst i basspelet, du får då en blå eld som brinner på en utvald symbol. Den här blåa elden expanderar sedan åt alla fyra håll vilket ger dig en massiv Wild symbol. Expansionen kan endast hända ifall det skapar eller gör en vinst bättre, annars händer ingenting.

Dragon Champions Free Spin Feature

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatters i form utav stora sköldar där det står Free Games så går du vidare till bonusspelet. Beroende på hur många Scatters du träffade så får du olika många Free Spins:

3 Scatters – 8 Free Games
4 Scatters – 15 Free Games
5 Scatters – 25 Free Games
6 Scatters – 100 Free Games

Under Free Spins så har alla drakar Dragonfire Feature, vilket innebär att ifall en vinst är möjlig så kommer drakarna att expandera i 4 olika riktningar. Det är även möjligt att få en Retrigger på den här bonusen och det får du igenom att träffa minst 2 Scatters i ett Free Spin.

dragon-champions-bonus

Slutsats

Äntligen en Playtech slot som vi verkligen sett fram emot. Dragon Champions är en fantastisk multi-way slot som har hela 4096 olika vinstlinjer och påminner väldigt mycket om spelet Raging Rhino. Den här slotten är väldigt högvolatil och har en RTP på 95.1%. I slotten hittar vi flera funktioner som är både intressanta och unika, och spelet är väldigt roligt. du kan spela den redan idag på bland annat Videoslots och Betfair.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here