Ny Slot: Dragon Champions (Playtech)

Hitta skatten bland dem mytiska drakarna och dem heroiska hjältarna i denna nya spännande slot från Playtech, nämnligen Dragon Champions.

ny slot dragon champions

Dragon Champions har 6 hjul med 4 rader och hela 4096 olika vinstlinjer, dessutom är det en multi-way slot som innebär att du kan vinna från båda hållen. Den här slotten erbjuder Dragonfire Feature och Free Spins Feature.

Hämta 11 Freespins vid registrering
100% upp till 2000kr startbonus
Hämta Bonus

Symboler

Premiumsymbolerna består utav olika heroiska hjältar, vi har magikern, pilskytten och dem två krigarna. Dessutom har vi den röda draken som är den bästa symbolen, den betalar hela 10 gånger din insats för att bara träffa 6 stycken på en vinstlinje. Dem lågbetalande symbolerna är dem klassiska A,K,Q,J och 10. Vi har även en Wild symbol i form utav slottens Logo och den ersätter alla andra symboler förutom Bonus symbolen. Sist men inte minst så har vi Bonus symbolen som är en Sköld där det står Free Games, lyckas du träffa minst tre stycken går du vidare till Free Spins läget.

Dragonfire Feature

Den här featuren är helt random och kan hända på vilket spin som helst i basspelet, då kan du få en blå eld på någon av symbolerna vilket resulterar i att den symbolen expanderar i 4 olika riktningar. Detta händer endast ifall det skapar eller gör en vinst bättre, annars händer ingenting.

dragon champions dragonfire feature

Dragon Champions Free Spin Feature

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatters i form utav stora sköldar där det står Free Games så går du vidare till bonusspelet. Beroende på hur många Scatters du träffade så får du olika många Free Spins:

3 Scatters – 8 Free Games
4 Scatters – 15 Free Games
5 Scatters – 25 Free Games
6 Scatters – 100 Free Games

Under Free Spins så har alla drakar Dragonfire Feature, vilket innebär att ifall en vinst är möjlig så kommer drakarna att expandera i 4 olika riktningar. Det är även möjligt att få en Retrigger på den här bonusen och det får du igenom att träffa minst 2 Scatters i ett Free Spin.

dragon champions free spins

100% upp till 1000kr startbonus + 100 Freespins
Totalt bonuspaket på upp till 1000 SEK
Hämta Bonus

Slutsats

Äntligen en Playtech slot som vi verkligen ser fram emot. Dragon Champions är en fantastisk multi-way slot som har hela 4096 olika vinstlinjer och påminner väldigt mycket om spelet Raging Rhino. Den här slotten är väldigt högvolatil och har en RTP på 95.1%. Det här kommer förmodligen vara en av Playtech’s bästa slots och vi kan inte vänta på att få testa den. Du kommer hitta den här slotten först på Videoslots och SlotsMillion, dessutom kan du hitta dem största bonusarna på 200% Bonus ifall du vill spela den här slotten med en stor och smaskig bonus.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here