Exklusiv slot på LeoVegas: Vegas Nights (Pragmatic Play)

Ljusen släcks aldrig i Las Vegas, följ med på en glamourös resa du sent kommer glömma i denna nya slot från Pragmatic Play, nämnligen Vegas Nights!

Vegas Nights är en ny slot med 5 hjul, 3 rader och 25 olika vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Extra Wilds Respin Feature och Free Spins Feature

[table “12” not found /]

Symboler

Dem olika premiumsymbolerna följer slottens tema och består utav saker man förknippar med det glamourösa livet i Las Vegas, här har vi en lyxig röd bil, tärningar, kort, ett roulettehjul och även en exotisk dansör vilket är den bästa symbolen. Dem låg betalande symbolerna består utav dem klassiska A,K,Q och J. Wild Symbolen är en vit och svart pokermarker och denna ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen, det finns även en guldig wild symbol på hjul 5, träffar du den i mitten på hjul 5 så triggar du Extra Wild Respin Feature. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen vilket är en Vegas skylt där det står ‘Welcome to Vegas’, träffar du tre stycken av dessa på hjul 2, 3 och 4 så går du vidare till Free Spins läget.

vegas nights symbol

Extra Wilds Respin Feature

Träffar du en guldig Wild symbol i mitten av hjul 5 så triggar du igång denna funktionen, du vinner då 3 Respins. Denna funktionen spelas på andra hjul där Alla symboler mellan A och J, Scatter symbolen och den guldiga Wilden agerar som Wild symboler.

Vegas Nights Free Spins Feature

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler i form utav en stor Vegas symbol på hjul 2, 3 och 4 så går du vidare till denna Free Spins funktionen där du får 5 Free Spins. På dina Free Spins så har alla Wilds en multiplier på antingen x2 eller x3, dessa Multipliers kan kombineras ifall du landar mer än 1 av dem. I teorin så kan du få upp till 81x multiplier ifall du får en full rad med Wild symboler.

vegas nights free spins

[table “12” not found /]

Slutsats

Vi har inte sett mycket alls från Pragmatic Play men det här var en glad överraskning. Vegas Nights är en exklusiv högvolatil slot som bara finns på Leo Vegas. Här bjuds du på en spännande upplevelse i Las Vegas med glamourösa vinster och livlig action. Gillar du högvolatila spel så är det här verkligen någonting för dig. Lycka till och glöm inte att ta del utav vårt exklusiva välkomsterbjudande med Leo Vegas om du är sugen på att testa Vegas Nights!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here