Street Racer (Pragmatic Play) – De Lyxiga Sportbilarna är Tillbaka, Ännu Volatilare!

Street Racer är det senaste spelsläppet från Pragmatic Play. Denna gången får vi följa med huvudkaraktärerna ut till den häftiga världen av Street Racing. Slotten har 5 hjul med 4 rader och totalt 40 olika vinstlinjer. Inuti hittar vi många roliga och intressanta features som Free Spins med flera nivåer, Coola Races samt Wild och Multipliers!

Symboler

Var redo att ge dig in i världen av Street Racing i den här nya och fantastiska slotten från inga mindre än Pragmatic Play. Här får vi följa med ett gäng av fem karaktärer som tävlar under sena kvällar mitt i det neonfyllda Las Vegas Strip. I bakgrunden ser vi lyxiga bilar, palmer och höghus så långt ögat kan nå.

Kollar vi in på spelplanen blir vi snabbt bemötta av de 5 olika karaktärerna som slottens premiumsymboler. Den stora och tuffa killen med skägg är den som betalar allra mest. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska Hjärter, Ruter, Klöver och Spader i olika färger. Till sist så har vi de två speciella symbolera. Wild symbolen hjälper till att bygga vinstlinjer och ersätter andra symboler, Scatter symbolen aktiverar Free Spins!

street-racer-slot

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
videoslots
100kr 0Hämta 100% Välkomstbonus
Ett Starkt Varumärke sedan 2011
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
35x 0xHämta BonusLäs Recension

Street Racer Free Spins

Träffa tre stycken Free Spins-symboler i basspelet för att aktivera bonusfunktionen. Här kommer du att få välja en av de fem olika karaktärerna som du tror kommer att vinna racet. Varje alternativ är kopplat till en förare, och alternativen ger olika antal snurr samt vinsttabellerna ändras.

Free Spins funktionen i den här slotten är progressiv och har totalt fyra olika nivåer. Samla på dig Boosters för att gå igenom nivåerna. Nivån ändras varje gång 3 Boosters har samlats in. Du börjar från nivå 1, och jobbar dig uppåt. För varje ny nivå du når så låser du upp ytterligare snurr samt att vissa premiumsymboler omvandlas till andra under dina snurr.

street-racer-bonus

Slutsats

Street Racer är en ny och spännande slot där vi får följa med till Las Vegas där vi får bevittna fantastiska Streetrace med lyxbilar, och stora vinster står på spel. Slotten revolverar runt 5 karaktärer som alla är underground proffs, och i bonusspelet får du själv välja vem du tror kommer att vinna. Slotten är högvolatil med stor potential för fina vinster. Grafiken är snyggt gjord, och allt som allt tycker vi att de lyckats väldigt bra. Street Racer har redan släppts, och går idag att spela på bland annat Casumo och Videoslots.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here