Ny Slot: Fat Rabbit (Push Gaming)

fat rabbit slot

Fat Rabbit är en ny slot från speltillverkaren Push Gaming. Den här slotten har 5 hjul med 5 rader och totalt 50 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi flera spännande funktioner som Harvest Feature, Free Game Feature och Wild Symbols.

Symboler

Slotten har ett bondgårdstema och slottens premiumsymboler består utav kaniner, vargar, jordbrukare, höbalar och så vidare. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska Spader, Hjärter, Ruter och Diamanter. Kaninsymbolen i slotten fyller även funktionen som Wild vilket innebär att dessa kan ersätta alla andra symboler i slotten för att hjälpa till att bygga vinstlinjer.

fat rabbit symboler

Harvest Feature

Medans du snurrar på slotten så kan Harvest Feature hända närsomhelst, då kommer en stor traktor att köra över hjulen och lämna efter sig Random Wild symboler i form utav morötter. Har du tur så lämnar den många Wild symboler vilket hjälper dig bygga stora vinster.

fat rabbit feature

Fat Rabbit Free Game Feature

Ifall du lyckas träffa en Wild Carrot tillsammans med en Rabbit Wild så kommer du trigga igång Free Game Feature. Under dessa Free Games gäller det att samla på sig Carrot Wilds, när du fyller upp hela mätaren längst ner så kommer du få extra gratissnurr och Rabbit Wild symbolen blir större.

fat rabbit bonus

Slutsats

Push Gaming är en rätt så ny speltillverkare och det här är faktist den första slotten vi får recensera från dem. Fat Rabbit är en väldigt rolig slot med ett gulligt tema, i slotten hittar vi många innovativa funktioner som ser väldigt spännande ut. Slotten spelas på ett 5×5 spelfält till skillnad från de flesta slottar som kör 5×3. Vi gillar verkligen att se slottar från nya speltillverkare för att få in lite mer varians och Push Gaming har gjort ett fantastiskt jobb. Fat Rabbit är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.45% och du hittar den på bland annat Videoslots och Highroller. Under Bäst Casino Bonus har vi dessutom listat nätets bästa bonusar just nu så du kan få lite extra pengar i kassan när du ska spela!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here