The Shadow Order (Push Gaming) – Upptäck hemligheterna och ta hem storvinsten!

The Shadow Order är den senaste slotten från Push Gaming. Här får vi följa med den kvinnliga huvudkaraktären på ett uppdrag i försök att få reda på mer information om det gömda rådet. Slotten använder sig av ett 5×5 rutnät istället för vanliga vinstlinjer, och i slotten hittar vi ett par random triggers samt en bonusfunktion med Free Spins.

Symboler

Slotten utspelar sig på ett slott, där vi får följa med den kvinnliga huvudkaraktären på ett uppdrag i försök att få reda på mer information om en hemlig organisation som går under namnet “The Shadow Order”. På hjulen hittar vi olika shackpjäser som agerar som slottens premiumsymboler. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Slotten har en Wild symbol som vanligt, den ersätter alla andra symboler förutom Scatter och hjälper till att bygga vinstlinjer. Sist men inte minst har vi de tre Scatter symbolerna i färgerna blå, grön och lila, lyckas träffa alla tre i de tre hål som finns på planen så aktiverar du bonusspelet.

the-shadow-order-slot

Shadow Order Free Spins Feature

De tre Scatter symbolerna sitter längst upp och väntar i vänstra hörnet hela tiden, och för varje tredje kaskad irad du lyckas träffa, så kommer en boll att släppas ner på planen och ditt mål är att få alla tre bollarna in i ett av Scatter hålen som finns på planen, totalt finns det tre stycken hål och tre bollar. Lyckas du så aktiverad du bonusspelet där du blir belönad med 5 Free Spins.

Under dina Free Spins så kolla Scatter symbolerna att vara fullt aktiverade igenom hela Free Games funktionen, dem är dessutom Sticky och stannar kvar på samma ställe under varje spelrunda. Lyckas du träffa alla tre bollar i ett hål under dina Free Spins får du ytterligare 2 Free Games.

the-shadow-order

Slutsats

The Shadow Order är en ny och spännande titel från Push Gaming, en speltillverkare som vi hyllat här på Spinsia många gånger för deras unika stil och innovativa spel. Här får vi följa med den kvinnliga huvudkaraktären på ett uppdrag där vi ska försöka ta reda på mer om The Shadow Order, en hemlig grupp. Slotten innehåller grymt snygg grafik som förväntat av Push Gaming, samt ett par random triggers och ett roligt bonusspel med stor potential för vinster. Slotten har redan släppts och går idag att spela på bland annat Videoslots och Casumo.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here