Big Bot Crew (Quickspin) – Robotarna är tillbaka, Volatilare än någonsin!

Big Bot Crew är den senaste slotten från den svenska speltillverkaren Quickspin. Den här slotten har 5 hjul med 4 rader och 40 olika vinstlinjer. I slotten finner vi funktioner som Re-Spin Feature med Wild Reels samt Free Spins.

Symboler

Slotten har ett robot tema och slottens premiumsymboler består utav olika robotar, robotdelar samt crewet som ligger bakom byggandet av robotarna. När de kommer till de lågbetalande symbolerna så har vi guld, silver och bronsmynt varav guld är de bästa. Slotten har ingen vanlig Wild symbol utan endast Wild Reels vilket även triggar igång Re-Spin funktionen med lite tur om du lyckas träffa två stycken samtidigt. Sist men inte minst så har vi Bonus symbolen i form utav en blå robotdel med texten BONUS, lyckas du träffa alla tre går du vidare till bonusen.

Big Bot Crew Re-Spin Feature

Den här funktionen kan du få närsomhelst i basspelet sålänge du träffar två stycken Wild Reel symboler, ifall de nudgas upp och täcker hjulen så aktiveras Re-Spin funktionen och du får ett Re-Spin, skulle du träffa ytterligare Wild Reel symboler så får du fler Re-Spins tills du längre inte träffar fler Wild symboler. Vinst betalas ut efter varje omsnurr.

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
videoslots
100kr 0Hämta 11 gratissnurr vid registrering!
Generös cashback varje vecka
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
20x 0xHämta BonusLäs Recension

Big Bot Crew Bonus

Lyckas du träffa alla tre bonussymboler på hjul 2, 3 och 4 så går du vidare till bonusfunktionen där du får 8 Free Spins. Här gäller det att träffa Wild Reel symboler tidigt, alla Wild Reel symboler stannar för resten av dina snurr samt ger dig ett extrasnurr på din bonus. För att vinna riktigt mycket så vill du få 4 eller 5 stycken vilket kommer täcka hela skärmen med Wild. Den här funktionen kan inte återaktiveras.

Slutsats

Big Bot Crew har ett väldigt roligt och unikt tema där vi får följa med Robot-crewet och deras robotar på jakt efter storvinsterna. Till skillnad från Quickspin’s flesta slots, så är den här faktiskt ganska högvolatil med en potential att vinna upp till 5 000 gånger insatsen. Slotten har redan släppts och finns idag att spela på bland annat Videoslots och Rizk.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here