Ny Slot: Joker Strike (Quickspin)

Joker strike är en helt ny slot från Quickspin som påminner väldigt mycket om Second Strike. Den här slotten kommer ha 5 hjul med 3 rader och 10 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi Re-Spin Feature samt Hi-Roller feature, en funktion som är helt ny för Quickspin spel.

Symboler

Slotten har ett joker tema och påminner väldigt mycket om Second Strike med ungefär samma uppsättning av Re-Spin samt väldigt lika symboler. Premiumsymbolerna består utav Jokern, En guldig stjärna, en klocka samt sjuan varav Jokern betalar mest av alla. De lågbetalande symbolerna är de klassiska Klöver, Diamant, Spader och Hjärter. Slotten har en Wild symbol som hjälper dig bygga vinstlinjer samt kan hjälpa dig trigga igång Re-Spin funktionen. För att få ett Re-Spin så behöver du bara träffa en vinst, du kommer sedan få ett omsnurr och lyckas du träffa symbolen i det yttre fältet runt spelplanen så får du adderade symboler som ger dig större och finare vinster.

joker strike slot

Joker Strike Hi-Roller Feature

Något som är helt nytt för Quickspin men som vi sett hos andra providers är High-roller Feature eller Big Bet Feature som det också brukar kallas. Här kan du välja att köpa fem snurr där du är garanterad Wild symboler och liknande, hur mycket det kostar är proportionerligt till din insats och det finns totalt tre olika val:

  • 5 Spins + Guaranteed Wild: En extra Wild symbol som flyttas runt bland hjulen
  • 5 Spins + Guaranteed Wild + Wild Strike: Wilds på de yttre hjulen ger dig Wilds i Re-Spin Feature
  • 5 Spins + Guaranteed Wild + Wild Strike + Double Chance: Extra symboler i de yttre hjulen dubblar din chans att träffa på Re-Spin funktionen.

Joker Strike High Roller

Slutsats

Joker Strike är i stort sett en ny och uppgraderad version av Second Strike med lite uppfräschad grafik och ett Joker tema, dessutom ser vi en helt ny funktion i slotten som inte tidigare funnits som kallas för Hi-Roller. Hi-Roller eller Big Bets är något som vi sett hos andra providers som WMS och Big Time Gaming och det är alltid trevligt med nya funktioner, dessa sorters Big Bets är också väldigt spännande och kan vara väldigt roliga. Slotten är rätt simpel men ser fortfarande väldigt rolig ut och vi ser fram emot att få testa Joker Strike när den väl släpps. Vi vet ännu inte vad RTP eller release datum är, men vi kommer uppdatera er såfort vi vet. Slotten kommer att hittas först på bland annat Thrills och SlotsMillion.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here