Ny Slot: Mighty Arthur (Quickspin)

Följ med den legendariska krigaren King Arthur på ett äventyr efter sitt svärd som ska hjälpa honom rädda sin by i den här senaste releasen från Quickspin, nämnligen Mighty Arthur.

ny slot mighty arthur

Mighty Arthur har 5 hjul med 3 rader och 20 olika vinstlinjer. Den här slotten erbjuder funktioner som Expanding Wilds och Free Spins Feature.

100% upp till 500kr startbonus + 50 Freespins
Totalt bonuspaket värt 2000 SEK + 150 Freespins
Hämta Bonus

Symboler

Premiumsymbolerna i den här slotten följer slottens tema och består utav saker från den kända sagan om King Arthur. Vi har bägaren, en magisk bok och även Guinevere som är en känd kvinnlig karaktär från sagan. Merlin och Arthur är två väldigt speciella och unika symboler, Lyckas du träffa Merlin så har han en chans att expandera och täcka hjulet som han landar på samt skjuta iväg Wild symboler över brädan. King Arthur är en väldigt sällsynt symbol och finns endast på hjul tre. Lyckas du träffa honom så har han en chans att expandera så att han täcker hjul 3 samt de två hjulen vänster och höger om honom vilket resulterar i att du får tre stycken Wild Reels och en storvinst. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A,K,Q,J och sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en guldkrona där det står Bonus, denna förekommer endast på hjul 1, 3 och 5 och lyckas du träffa alla tre på samma snurr så går du vidare till Free Spins Feature.

king arthur

Mighty Arthur Free Spins Feature

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler på hjul 1, 3 och 5 så går du vidare till Free Spins funktionen där du får 10 Free Spins. Inne i bonusfunktionen så kommer Merlin och Arthur alltid att expandera ifall du lyckas träffa dem vilket kan skapa massiva vinster ifall du har tur. Den här bonusen går även att få en Retrigger i och det gör du igenom att träffa ytterligare tre Scatter symboler på hjul 1, 3 och 5.

mighty arthur free spins

200% upp till 1000kr startbonus + 50 Freespins
Totalt bonuspaket på upp till 15 000 SEK
Hämta Bonus

Slutsats

Den här slottens grafik ser verkligen fantastisk ut och Quickspin har definitivt gjort ett bra jobb som vanligt. Funktionerna och bonusen ser ganska standard ut, inget jätteunikt eller speciellt. Den här slotten är mediumvolatil med en RTP på 96% och du kan vinna upp till hela 621 gånger insatsen vilket är rätt ovanligt när det kommer till Quickspin slots som annars brukar vara lågvolatila. Mighty Arthur släpps den 14 November och kommer att kunna spelas på bland annat Vinnarum och Thrills.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here